fbpx


FACE PALETTES FOR DAAAAYS

Vi giver dig et overblik over nogle af vores absolut favorit ‘face palettes’ lige nu!
Herunder finder du derfor 10 bud på den perfekte palette for DIG!

Minimer indholdet af din makeup-taske inden rejsen!

Vi har samlet en oversigt over skønne ‘face palettes’, ‘contour-kits’, ‘sculpting palettes’ osv. Kært barn har mange navne.

Denne type palette er perfekt at have med i tasken hvad enten du skal ud og rejse, skal på weekend-getaway eller bare skal have et touchup kit med i håndtasken. Vi elsker dem for at fylde mindre, veje mindre og for at tage valget om den nøjagtige blush-farve for os 😉

Her har du vores bud på fantastiske paletter:

Nude By Nature Contour Palette og Highlight Palette

Her er der et bud på to forskellige, men smukke paletter, som hver består af 3 farver, som er lavet til at highlight’e dit ansigt og give glød. Contour Paletten består af 3 matte farver, så du kan forme ansigtet og give farve og glød dér hvor du behøver det. Highlight paletten består af en bronzer, en blush og en highlighter – perfekt til en getaway sydpå, hvor solen stråler og din hud skal gøre det samme! Alle tre farver har en form for shimmer i denne palette.

Findes i disse 2 nuancer
Bonus: Indeholder kun naturlige ingredienser og ingen parabener.

Rimmel Kate Sculpting Palette

Det her er den perfekte lille håndstørrelse, som kan få plads selv i din pung! Paletten fra Rimmel, er bullet-proof, og du kan ikke gå galt i byen med denne lille størrelse. Alle 3 farver er en pudder formula og der er både en blush, en highlighter og en bronzer. Der er lidt shimmer i alle farverne, hvilket gør at contour farven nok er bedre at bruge som en bronzer farve. Da contour farver helst skal være matte.

Findes i 3 nuancer
Bonus: Den billigeste af disse paletter.

MAC Full Face Kit

Denne palette fra MAC består af 2 Cream Colour Bases: én i lys pink/koral og én i en glitrende champagnefarve. Derudover er der under de to blush og highlighters en sculpting pudder i en mat gylden bronze farve. Tippet er at bruge en beautyblender til cremerne for at blende dem ud og ind i huden, og bruge en stor pensel til pudderen. Et perfekt kit fordi du både får highlightende creme-produkter til at give glød og en matte contour farve.

Findes i 2 nuancer
Bonus: Er nem og kompakt at have med og du får et godt spejl i paletten også.

Charlotte Tilbury Instant Look in a Palette

En komplet palette til hele ansigtet, hvor du nærmest får hele din makeup i én palette. Der er både til øjne, ansigt og måske endda bryn, hvis den ´3 eye smoke’ er din rigtige nuance. Der er ikke en contour farve i, men en bronzer i stedet. Og vi er ret sikre på at vi kan komme meget langt med denne palette, hvis vi skal pakke ‘let’ til vores getaway!

Findes i 3 nuancer
Bonus: Den er limited edition – så skynd dig online for at få fingrene i den.

Clarins Face Contour Palette

En rigtig velovervejet contouring palette med 3 farver som kan bruges til de fleste hudtoner: En highlighter med shimmer, en matte contour farve og en blush med shimmer. Et perfekt lille kit til enhver der er ‘on the go’. Som alle Clarins ansigtsprodukter indeholer denne palette og deres anti-pollution complex, som betyder din hud er beskyttet mod bil-os, forurening osv. som vi møder i vores travle hverdag, eller på f.eks. storby ferier.

Findes i 1 nuance
Bonus: Penslen følger med og er perfekt til contouring + paletten har et spejl!

NYX Cream Highlight and Contour

Selvfølgelig skulle vi finde en ‘all cream’ palette også, da mange foretrækker cremer når sommeren og varmen banker på døren. Desværre har denne ikke en blush farve med, men mon ikke de røde kinder kommer naturligt men varmen så? Her får man i hvert fald 3 smukke nuancer som kan bruges til at forme ansigtet som man ønsker. Tippet er at bruge en god beautyblender til disse creme formulas.

Findes i 3 nuancer
Bonus: Med creme-formulas får du en naturlig glød, som er super smuk i solen og du undgår samtidigt et ‘for’ pudret look.

Urban Decay Naked Flushed & den nye
Naked Skin Shapeshifter

Naked Flushed er en lækker trio, som kan mixes eller bruges hver for sig, for et individuelt look! Alle 3 farver er puddere og igen har vi fat i en bronzer og ikke en contour farve, men med denne palette handler det også næsten kun om en ting – nemlig GLØD. Shapeshifteren er ny denne måned og er endnu ikke kommet til Danmark, men glæd dig. For denne lille kompakte palette består af intet mindre end 4 pudder- og 5 creme farver, som er skabt til at forme ansigtet som du ønsker. Her får du både highlight, blush, contour og bronzer! Vi glæder os til at få fingrene i denne.

Naked Flushed findes i 3 nuancer og Shapeshifter findes i 2 farver.
Bonus: Alle produkter fra Urban Decay er Cruelty-free og er så vidt muligt veganske.

LH Cosmetics Infinity Palette

Vi har tidligere nævnt paletten, og der er ingen tvivl – vi er vilde med denne multifunktionelle palette. Her har du både til ansigt, øjne og bryn – og som navnet antyder er det kun fantasien som sætter grænser her 🙂

Her får du både en lys shimmer highlighter og matte highligther, to forskellige blush farver og en smuk semi-varm farve til bronzer og contour. Slå dig løs med infinity paletten ligesom Linda selv gør!

Findes i 1 nuance
Bonus: Paletten er vegansk og Linda er dygtig til selv at inspirere til brug af paletten på sin egen blog www.lindahallberg.se

The Body Shop Face Contouring Palette

En af Body Shop’s nyeste nyheder er disse paletter som du selv kan samle og ‘clicke’ og vi har tidligere vist vores begejstring for samme, ovre på instagram @nicciwelshacademy! Nu er de kommet med denne Face Palette, som består af både en varm bronzer farve, en kold contour farve, en blush og en highligther med lidt shimmer! Vi er fan! Den er ideel at have med på farten, og det bedste er, at hvis der er én af farverne der løber tør, eller du vil skifte ud – så clicker du den bare af og påsætter en anden valgfri farve!

Findes i 2 nuancer
Bonus: Paletten er vegansk, dermatologisk testet og cruelty-free!

Vi håber du fandt inspiration til sommerens makeup køb! Måske skal du blot investere i en enkelt palette?

Du kan også få inspiration til 5 fantastiske skincare produkter, som du altid kan finde i vores makeup-kit lige her

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...