fbpx


Vi er godt inde i Januar 2013 og vi har allerede modeuge på hjernen. Derfor vil vi gerne kigge lidt tilbage på de forrige trends og tendenser som vi har set hos de forskellige designere. En af de helt unikke danske Designere som jeg selv er helt fascineret af er Danske Stine Goya.  Til hendes Spring Summer Collection Ready-to-wear 2013 som hun viste i efteråret så vi en forvandling af modellerne som var nærmest fortryllende. Volume, pasteller, nitter, blæk, glitter og afro er nogle af de nøgleord der flyver rundt i mit hoved når jeg ser på hendes show. Disse ord kan næsten ikke undgås, når vi kigger på hår og makeup som hun har sat til hendes kollektion. Slående detaljer omfattede utrolig akvarel som prints, en række af metallisk guld og bløde pastelfarver. Hun har formået at sammensætte helt utraditionelle nuancer og kontraster i makeup og hår til den ellers meget strømlinet og neutrale kollektion.

Helt tæt på ser vi hvordan der er kræset for detaljerne i både makeuppen og håret. Der er ikke noget at sige til at Stine ofte er blevet udråbt til Københavns mode dronning og vi venter allerede med spænding på at se hendes vision for den kommende sæson. 

Helt tæt på Stine Goya´s Spring Summer 2013 look

Håret er fantastisk, nærmest afro feeling med en moderne twist af pasteller mixet ind over. Hvis du selv ønsker at lege lidt med pastelfarver til dit hår, så kan det købes i sprayflaske/farvet hårspray fra teaterhjørnet på vesterbrogade i København.

 

 

Makeup looket er også værd at nyde et gensyn med. Goya har brugt elementer som guldnitter og beads der i sammenblanding med en gennemført beauty makeup gør hele set´upet super elegant og interessant.

 

Backstage står modellerne klar i deres line-up.

Hvis man ønsker at genskabe lidt af de vilde og magiske makeupper, så kan jeg anbefale en tur til MAC Cosmetics hvor du næsten altid kan finde alt du behøver. Men særligt god er deres forholdsvis nye flydende bodypaint som også kan bruges som eyeliner. Den kommer i mange farver og kan mixes med hinanden til den ønskede tone opnås. Deres pigmenter og glitterpigmenter vil bestemt også kunne bruges til at genskabe det glitterende ansigt som vi også ser her ved Goya´s SS 2013 kollektion.

 

 

Photos from: 

Copenhagen Fashion Week

Stine Goya campaign

Amanda Hestehave og Hans Bærholm

Relateret indlæg

BACKSTAGE / LALA BERLIN AW17

Igen i år, var det Nicci Welsh som var key artist på både makeup og hår ved lala Berlin’s show til Copenhagen Fashion Week. Showet blev afholdt i de smukke lokaler i Nikolajs Kunsthal og det så smukt ud! Du har sikkert set #imanimmigrant hashtagget, som...

BACKSTAGE VIDEO, CPH FW S/S17, LALA BERLIN

Som optakt til den kommende Copenhagen Fashion Week 2017, er det i dag blevet tid til en omgang #ThrowbackTuesday, hvor vi ser tilbage på da Nicci Welsh og Nicci Welsh Pro Team stod klar til Copenhagen Fashion Week i efteråret 2016! Nicci og hendes team sluttede...