fbpx


Glædelig 2. søndag i advent!

 

Det er endelig blevet december og vi kan for alvor tillade os at være i rigtigt julehumør her på akademiet!
Vi fejrer 2. søndag i advent med endnu en advents-giveaway, og denne gang skal du byde velkommen til det eksklusive og luksuriøse brand Sisley!

 

 

Sisley er et eksklusivt fransk brand, som altid har været forbundet med høj kvalitet og det er ikke for ingenting. Sisley laver nemlig produkter, der er baseret på naturlige ingredienser, hvilket vi er helt vilde med!

Her på akademiet har vi af samme grund, også tidligere samarbejdet med Sisley til vores Masterclasses.
Ved vores Masterclasses får dem som har lyst, mulighed for at deltage i en eksklusiv makeup-aften sammen med Nicci Welsh. Og som deltager får du, udover en masse anvendelige tips, tricks, teknikker og historier fra Nicci, også lov at gå hjem med en goodiebag, lyder det ikke hyggeligt og lærerigt? Du kan læse mere om vores masterclasses her.

Men denne gang har du altså mulighed for at vinde nogle skønne produkter fra Sisley!
Vi er så heldige at hele 4 personer har mulighed for at vinde en præmie fra Sisley i dag! Derfor er det ekstra vigtigt at du husker at deltage!

Præmierne er fordelt således:

  1. Præmie: 1 Double Tenseur (Primer) (værdi 1.115,-), 1 So Curl Mascara ‘Deep Black’ (værdi 395,-) og 1 Lip Twist ‘10 Sugar’ (værdi 295,-)
  2. Præmie: 1 So Curl Mascara ‘Deep Black’ (værdi 395,-) og 1 Lip Twist ‘10 Sugar’ (værdi 295,-)
  3. Præmie: 1 Lip Twist ‘10 Sugar’ (værdi 295,-)
  4. Præmie: 1 Lip Twist ‘10 Sugar’ (værdi 295,-)

Læs mere om produkterne her:
Double Tenseur: Dette er en fugtgivende og opfriskende gelé, som bruges som en primer. Dvs. du skal bruge den efter din dagcreme men før makeuppen. Vi lover at ansigtet føles opstrammende med det samme og du ser mindre træt ud – en rigtigt lifesaver! Behøver vi overhovedet at nævne, at ingredienserne er en kombination af plantebaserede aktive ingredienser samt ekstrakter af jordmandel og bomuldsfrø?

So Curl Mascara: Dette er en uundværlig – super sort – mascara, som både buer, giver volumen og intensificerer vipperne – takket være den vippe-formende børste. I denne mascara er der blandt andet vitaminer og passion-power blandt ingredienserne, så har du lidt følsomme øjne, kan du sagtens anvende denne mascara!

Lip Twist ‘10 Sugar’’: Disse sjove Phyto-Lip Twist’s har en konsistens som en lipblam, en– farveintensitet som en læbestift og et glasfuldt finish som en lipgloss. Kan du høre, hvordan det er som sød musik i ørene? Vi er vilde med dem, og bruger dem flittigt her på akademiet, når eleverne skaber forskellige looks. Også disse indeholder en cocktail af plantebaserede aktive ingredienser, som efterlader læberne velfugtede og kysseklare!

For at deltage skal du bruge formularen herunder! Her sikrer du dig samtidigt, at næste gang vi afholder en Masterclass, så er du blandt de første som får det at vide, så du kan sikre dig din billet!

 

Vinderne er fundet og det blev:

Pernille S.
Celie L.
Christina P.
Camilla S.

 

*Indlægget er lavet i samarbejdet med Sisley Danmark og gaven er sponsoreret af dem.

Mangler du den perfekte vinterlæbestift? Find vores top 5 ‘must-try’ læbestifter…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...