fbpx


At finde en gave til manden (mændende) i dit liv er ikke den nemmeste opgave, men fortvivl ikke! Vi har fundet de skønneste ‘grooming’ gaveæske, som er perfekt til din far, bror, bedste ven eller kæreste. Vi kan ærligt sige, at disse julegaver er noget han bliver glad for! 

2. Aesop Mens Kit – Til manden der elsker at se og føle sig velplejet og pæn, så er denne gaveæske det ideelle valg. Aesop har lavet forskellige gaveæsker, som er tilegnet forskellige hudtyper – Det betyder at der er én til alle! Det er ren luksus i hver af gaveæskerne.

3. The Body Shop Gift Shaving Maca Root – Maca Root Shaving Cream er én af favoritterne til mænd fra The Body Shop, og i denne skønne gaveæske får manden i dit liv også mulighed for at prøve andre fantastiske produkter (som også er cruelty free – We LOVE that!)

5. Clarins Gaveæske – Dette er den ultimative gave til ham der har tør og sensitiv hud, som har brug for ekstra pleje. Æsken indeholder de bedste fugtgivende produkter, som kan genfugte alle tørre områder i ansigtet.

7. Shisedo Gaveæske – Den er perfekt til manden i dit liv, som sætter pris på god hudpleje. Vi elsker at gaveæsken indeholder 5 skønne produkter, som bl.a. inkluderer en 50ml. Total Revitalizer! Det er en perfekt måde for ham, at prøve fantastiske produkter ud fra Shiseido.

Find de bedste vintermakeupprodukter til dig… 

Relateret indlæg

HER ER VORES SKØNHEDS-‘MUST-HAVES’ DENNE VINTER

Igen i år, bytter vi vores sommermakeupprodukter ud med nye skønne vinterprodukter, og giver DIG indsigt i hvad vi ikke kan leve uden denne vinter. Selvom du måske mest af alt har lyst til at kravle under tæppet og drikke en varm kop te i denne kolde tid, har vi...

“Hannibal” – Mads Mikkelsen

Som nævnt tidligere, så har Mads Mikkelsen en kommende rolle som Hannibal the Cannibal på NBC nye tv serie. “Hannibal” var inspirationen til denne serie som i sidste uge udkom i VSMAGAZINELIVE.COM. Jeg synes den er helt fantastisk og som altid skuffer...