fbpx


Vi ved allesammen, hvor lang tid det kan tage, først at planlægge og derefter købe julegaverne til dem vi holder af! Det skal gerne være det helt rigtige! Netop derfor har vi fundet 5 stensikre gaveidéer frem til hende som elsker beauty! Se med herunder, måske finder du endda noget du ikke selv kan undvære…

1. Lumee Light Cover

Vi er altid på udkig efter det helt rigtige lys! Specielt når vi skal tage smukke selfies og makeupbilleder som er ‘on point’. Med disse Lumee-cases har vi altid det perfekte lys, lige ved hånden! Lumee-cases er nemlig et mobil-cover, som har indbygget lys #beautyqueenwanties! De kommer i alle mulige farver, så de kan passe til vores forskellige personligheder. Den perfekte gave til en selfie-lover som os.

2. Grown Alchemist Hair Care Twinset

Hvorfor ikke gå efter økologisk, når man nu kan? Vi elsker det nye brand Grown Alchemist, som både er pænt at have stående fremme, og som er godt for hår, hud, krop og miljø! Deres twin-set’s er den perfekte gaveidé, og de kommer i forskellige varianter, så der findes helt sikkert også noget for dig! Grown Alchemist forhandles bl.a. hos Magasin, og de laver både hår-, hud- og kropsprodukter!

3. Ghd IV Styler Tool

Alle beauty-lovers elsker at teste nye hår-looks og at style håret! Hvorfor ikke give denne GHD-styler til en du holder af? GHD er et kendt brand, og er specielt anerkendt blandt professionelle (også her på akademiet). Styleren findes i farver fra hvid og sort til kobber og pink, så mon ikke du kan finde en der passer til dig, eller en sød veninde?!

4. Orange Bitters Candle fra Jo Malone

Én ting man ALDRIG kan få for mange af, er duftlys! Vi elsker duftlys, og er sikre på at I andre beautyqueens også elsker dem. Specielt i denne juletid kan et duftlys virkelig sprede hygge og julestemning. Der er mange brands, som laver fantastiske duftlys i dag, og Jo Malone er én af dem. Hvert år udgiver hun en Limited Edition Christmas Candle og i år er det denne Orange bitters med den smukkeste indpakning.

5. Makeup Forever Artistic Essentials

Det er aldrig rigtigt nemt at købe makeup til andre, med mindre der specifikt står på ønskelisten, hvad det skal være. Men Makeup Forever har gjort det lidt lettere at overraske med makeup i år. Artistic Essentials er den perfekte kombination for den rigtige beautyqueen! Sættet kommer i en flot tin-æske som indeholder 5 produkter. Sættet fåes bl.a. hos Sephora. 

Mangler du inspiration til ham?

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...