fbpx


 

Festivalsæsonen er endelig skudt i gang, og hvad enten du skal på Roskilde Festival, Tinderbox eller Skanderborg, så er disse hårlooks den perfekte løsning på alle hårkriser.

Det er ikke altid nemt at finde tid til at style håret på festivalen, og tilgangen til både spejle og bade er begrænsede – men du vil gerne se cool ud alligevel!

Fortvivl ej – vi har fundet inspirationen frem, så du allerede nu kan planlægge dine looks, og bekymre dig mindre om håret, når du er vel ankommet til årets festivaler!

 

1. Turban look

Saml dit hår i en knold på toppen af hovedet og bind herefter et farverigt tørklæde omkring hovedet, på denne måde gør du dit hår til en accessory OG ser festival hip ud.

 

2. Bandana-Style

Vi kender bandanaen fra sidste år, men du kan sagtens tage den med på festival igen i år. Brug den som et pandebånd, ved at lade den gå fra nakken og binde den oppe ved panden, eller som et hårbånd ved at binde den rundt om hovedet, som var det en blomsterkrans. I år kan du også bruge din bandana rundt om halsen som en choker, til de køligere aftener eller som et del af dit look.

 

3. Dutch braids

Til tider kan det være så varmt på festivaller, at det er irriterende med løst hår, derfor skal du prøve et af sommerens største hårtrends – Dutch Braids. Disse fletninger er både fashionable og praktiske, og er set på både celebrities og catwalken.
Her er en hurtig guide til at lave Dutch Braids:

 1. Opdel først håret i to sektioner vha. en midterskilning og følg derefter disse steps på hver side af hovedet for at lave 2 dutch braids
 2. Opdel det øverste af dit hår, det tættest på panden, i tre sektioner.
 3. I en dutch braid skal du krydse under i stedet for at krydse over, som vi er vant til ved almindelige fletninger.
 4. Kryds den yderste lok til højre under den midterste lok, og derefter kryds den yderste lok til venstre under den midterste lok.
 5. Gentag mønsteret og kryds den højre under midten, og derefter den venstre under midten.
 6. Hver gang du tager enten den højre eller venstre lok – tilføj lidt hår fra samme side som lokken befinder sig i.
 7. Ved at gribe lidt hår hver gang du krydser under, tilføjer du hele tiden hår til din fletning. Når du når til nakken og ikke har mere hår, fortsæt så fletningen uden at tilføje hår hver gang.
 8. Fortsæt din fletning til der ikke er mere hår og fastgør med en lille elastik.

 

4. Pigtail buns

Pigtail buns eller Space buns – kært barn har mange navne. Et tilbageblik til 90’erne har gjort denne frisure til en af sommerens hotteste trends! Vi har lavet en kort guide herunder, så du er klar til at give dig i kast med denne frisure.

 1. Opdel dit hår i to sektioner fra næsen og ned mod nakken, og børst håret så det ikke filtrer.
 2. Fastgør den ene del med en elastik, og børst den anden del op til der hvor du vil have dine ‘buns’, og derefter fastgør den del med en elastik.
 3. Twist håret rundt om sig selv, og derefter rundt om elastikken.
 4. Fastgør med endnu en elastik og hvis der er brug for det – hårnåle.
 5. Tag den anden del og gentag disse steps. Prøv dig frem, og se hvor stramme de skal være og hvor højt de skal sidde, så det passer bedst til dit look.

 

5. A half-up topknot

Frisuren er perfekt til festivaler, da den fjerner håret fra ansigtet, men giver stadig et cool udtryk. Sådan laver du nemmest frisuren:

 1. Sæt en finger i hver tinding og kør fingerne op til midten af dit hoved så de rammer hinanden.
 2. Tag den øverste del af håret og saml det i en elastik.
 3. Twist håret omkring sig selv og derefter omkring elastikken.
 4. Fastgør med endnu en elastik og eventuelt hårnåle.
 5. Leg lidt med hvor høj du vil have den og hvor stram/messy den skal være for at skabe det look du gerne vil have!

 

Derudover anbefaler vi selvfølgelig at du medbringer en saltvandsspray til at skabe et cool tilfældigt look, en god tørshampoo til sidst på ugen og en stråhat når håret bare ikke vil som du havde tænkt dig!

GOD FESTIVAL!

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...