fbpx


Ser du træt ud, lige meget hvad du prøver? Her er 4 makeupfejl som kan få dig til at se træt og uoplagt ud, uden at du ved det.

1. Matte, matte matte….
De seneste par år har det været en udbredt trend, at have et matte look – både på huden, læberne og øjnene. Det kan se fantastisk ud, men en matte foundation kan meget nemt få huden til at se grå og tør ud. Vælg derfor en foundation der giver huden glød og fugt – du vil kunne se en forskel med det samme!

2. Blush-Baby!
For mange kvinder er blush noget der høre til den ældre generation, men blush er et fantastisk middel mod kedelig hud. Påfør en frisk pink eller peach farve på æblet af kinden, og din hud vil emme af sundhed og forår.

3. White as snow!
Highlight er noget mange kender til, og det kan være svært at bedømme hvor og hvor meget man skal bruge, særligt når det kommer til øjnene. Ved at påføre en lysere øjenskygge i den inderste krog af øjet, vil dit øje syne større – MEN ikke hvis den er snehvid og med glitter. Det er oftest kun de helt unge piger der kan komme af sted med det look. Vælg derfor en farve der er mere neutral i både farve og finish – dine øjne vil se større og mere friske ud med det samme.

inner-corner-of-eye-with-white-liner1

4. Eyeliner attack!
De fleste kvinder har en forkærlighed for sort eyeliner, men for meget af den, kan få dig til at se træt ud. De dage hvor øjnene er små og hævede er den en god ide at vælge en brun eller blå eyeliner – det er ikke lige så tungt som en helt sort, og ser sommerligt ud!

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...