fbpx


Mascaraer er lidt som 5A (nu 5C) busserne her i København, du kan stå og vente på én i evigheder uden at der kommer nogen, og så lige pludselig kommer der tre lige i træk… (rolling eyes over here)

Men nu snakker vi mascaraer og ikke busser, og selv om der er mange virkelig gode mascaraer derude på markedet, så er vi altid på udkig efter en ny favorit eller to – som er endnu bedre en dem vi har prøvet! Derfor elsker vi også at prøve nye mascaraer igen og igen. Og den sidste måneds tid er tre nye maskarer landet på vores skrivebord, og vi er SÅ ivrig efter at bruge dem – at hver morgen er en battle mellem – hvilken skal jeg vælge i dag?..  

Så er du på markedet efter en ny mascara? Så læs videre og se om én af disse tre falder i din smag! 


Men inden vi kommer til de nye mascara’er, så læs eller genlæs 3 fejl du måske begår med din mascara:

  1. Pumper mascarabørsten op og ned, for at få mere på produkt på børste. Dette skaber ekstra luft nede i selve mascararøret, hvilket udtørre din mascara på ingen tid.

  2. Beholder din mascara i længere end 4 måneder. Det er vigtigt at skifte din mascara ofte, da der hurtigt kommer bakterier ned i den, som kan give øjeninfektioner.

  3. Bukker dine vipper EFTER du har påført mascara. Dette vil knække dine vipper på længere sigt.


Benecos Natural Mascara Adorable Lashes

En klassisk sort mascara med et blåligt skær, som er for dig som gerne vil have lidt ekstra til øjnene i disse sommermåneder! Den buede børste giver som de fleste ved en naturlig vippe-effet på dine øjenvipper og den blå-sorte farve giver øjnene et friskt og forførende look som vi er ret vild med lige nu. Benecos er udelukkende er baseret på naturlige og økologiske ingredienser og denne mascara er vegansk og indeholder nærende avocadoolie og E-vitamin – pleje OG et smukt look – JA tak!
Mascaraen er perfekt til volumen og naturlig vippe-effekt – og så kan den bygges op!

Lancôme Monsieur Big Mascara

Vi elsker denne nye mascara fra Lancôme, som giver os al den volume vi kan drømme om. Børsten er ikke af gummi og giver derfor ikke primært længde, men er af fiber som er tæt pakket! Du får ultimativ volume og mascaraen siges af give dine vipper 12 gange mere volumen end en normal mascara. Børsten glider ubesværet gennem dine vipper og adskiller og løfter dem undervejs som du påfører. Den hverken smudger eller klumper hvilket er et kæmpe +plus+ på vores konto!
Lancôme hævder, at mascaraen holder i hele 24 timer, men vi har alt for travlt med at teste alle mulige andre produkter til at kunne teste lige dén teori 😉

Dior pump’n’volume

Dior’s nye og game-changing mascara er designet, så du forsigtigt klemmer tuben før du påfører mascaraen, det er der vidst ingen andre, som har lavet endnu?
Men hvorfor? Well – for det første sørger klemme-bevægelsen for, at du får den helt rigtige mængde mascara på børsten, og for det andet betyder det, at du derfor ikke behøver at flytte børsten ind og ud af tuben for at få mere mascara på den. Med dét kommer også mindre luft i mascara-tuben og dét gør at din mascara ikke udtørrer lige så hurtigt! Nice eller hvad?
Mascaren har en gummibørste, som gør at du får en masse længde og du derfor kan bygge volumen op som du ønsker, ved at zig-zagge under påføring!

Er du mere til klasssikere?

Så læs vores store mascara guide lige her

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...