fbpx


Vi har fået fingrene i 2 nyere paletter, som vi er ret vilde med. 2 paletter som vi mener at du også kan bruge længe og holde af i lige så lang tid – faktisk lige til du når bunden!

LH Cosmetics: Der er en ny trend på vej, og vi er ret vilde med den! Det handler om multifunktionalitet, som er godt for næsten alle kreative sjæle, for hvem bestemmer egentligt, om du vil bruge din læsestift på læberne, kinderne, øjenene eller noget helt fjerde? Multifunktionelle produkter bringer kreativiteten frem, lader dig bestemme og giver dig uendelige muligheder!

Nude by Nature: Noget andet vi elsker er, når vi får fingrene i et produkt som er ‘bullet proof‘. Med det mener vi et produkt, som alle kan bruge, uden at det går galt, og med farver som aldrig rigtigt går af mode.

 

The Infinity Palette by Linda Hallberg

Den super dygtige og inspirerende Linda Hallberg, er en svensk makeup artist og højt respekteret beauty influencer. Hun lancerede sidste år sine egne beautyprodukter under navnet LH Cosmetics, som indeholder både makeup og pensler. Lindas produkter er derudover også cruelty free – yay!
Denne palette indeholder 8 forskellige farver, og her er det kun fantasien som sætter grænser. Linda selv – er super dygtig til at skabe forskellige looks, kun med denne palette, og vi har i sinde at gøre hende kunsten efter!

 

 

Natural Wonders Eye Palette fra Nude by Nature

Den anden palette vi vil fremhæve, er den nye Natural Wonders Eye Palette fra Nude by Nature.
Den indeholder de fineste, klassisk farver og nuancer, som er inspireret af farverne i Australiens fantastiske natur. Alle 10 farver er pigmenterede og gode at arbejde med. Her har du en palette med øjenskyggefarver, som du med sikkerhed aldrig går galt i byen med!
Derudover har den et full size spejl, som gør at paletten også er god at rejse med!

 

LÆS FREDERIKKES TIPS TIL ‘LONG LASTING’ NEGLELAK

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...