fbpx


Shiseido har netop lanceret en ny kollektion af røde læbestifter – Rouge Rouge. Kollektionen kommer på det helt rigtige tidspunkt, da én af efterårets største trends er den perfekte røde læbe. Med et udvalg af 16 forskellige nuancer af rød, er der ingen tvivl om, at der også findes en til dig!! Det fantastiske ved røde læber er, at de kan forvandle dit look fra kedeligt til glamourøs, på ingen tid. Det er dog vigtigt, at den røde farve komplementerer din hudtone, da det ellers kan give et blegt og kedeligt udtryk. Start med at identificere din hudtone, og vælg derefter en nuance af rød der passer til dig:

 

HUDTONER: 

 

Lys hudtone – Du ser bedst ud med en intens orangerød farve, da det skaber en smuk kontrast og varme til din lyse hud. Vælg ikke for kolde farver, da det kan give huden et blåligt skær. Prøv f.eks. Coral Shore, Liason og First Bite.

 

Medium hudtone – Du ser bedst ud med en klar klassisk rød farve, hvor farven er ligeligt varm og kold i undertonen. Den rene farve ser smuk ud til din medium/gyldne hudfarve, da den får huden til at se frisk ud. Prøv f.eks. Real Ruby, Burning Up og Poppy.

 

Oliven hudtone – Du ser bedst ud med varme røde farver, da det understreger hudens gyldne nuancer. Dybe mørkerøde farver er også et godt alternativ, da de står i flot kontrast til huden. Prøv f.eks. Ruby Copper, Crime of Passion og Toffee Apple.

 

Mørk hudtone – Du ser bedst ud med blåligt baserede røde farver, da de er mere intense i farven. Hvis farven ikke er kraftig nok, vil hele effekten af en rød læbe forsvinde. Prøv f.eks. Murrey, Rouge Rum Punch og Poppy.

 

Første række til højre (oppefra og ned)

First Bite (en klar brændt orange)

Liaison (en varm rød/orange tonet farve)

Real Ruby (en skinnende rød med brunlige undertoner)

Ruby Cobber (en frisk, varm rød)

Anden række til højre (oppefra og ned)

Poppy (en klassisk klar rød)

Toffee Apple (en smuk varm rød)

Rouge Rum Punch (en intens brunlig farve med lilla undertoner)

Bloodstone (en intens rød farve med brunlige undertoner)

Anden række til venstre (oppefra og ned)

Sweet Desire (en lys rød med brunlige undertoner, en smule mere pink end Hushed Tones)

Hushed Tones (en varm rosa med brunlige undertoner)

Coral Shore (en fin, varm koral med orange undertoner)

Murrey (en kold, koral rød)

Første række til venstre (oppefra og ned)

Red Queen (en rosa/rødbrun farve, en anelse mørkere en Rose Crush)

Rose Crush (en fin rosa farve med brune undertoner)

Crime of Passion (en varm koral/rød)

Burning Up (en frisk fersken farvet pink)

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...