fbpx


Konfirmations hår – how to

AF FREDERIKKE RAVN

 

Jeg er tilbage igen, stadig med inspiration til konfirmandens store dag, og som lovet kommer det denne gang til at handle om hår. Jeg har sammensat to looks – et simpelt og en opsætning, begge nogle man kan sætte på sig selv.
Så læs med, så guider jeg dig igennem dem step by step! Første look kommer i dag, næste look kommer imorgen, så check ind igen imorgen!

Alle produkterne der bliver anvendt i dette indlæg er udvalgt af mig, og sponsoreret af Billigvoks.dk
(som jeg samarbejder med på min egen blog).

Lad os starte med det simple look

1.
For at dette look skal holde hele dagen, er det vigtigt du husker at ”preppe” dit hår, altså forberede det til at modtage den styling du senere giver det.
Du kan enten starte lige efter du er kommet ud af badet, når dit hår er såkaldt ”håndklædetørt” eller du kan selv fugte dit hår ved at spraye vand i det. Grunden til at dit hår skal være fugtigt når du prepper, er fordi så åbner hårstråene sig lidt, og bliver derfor mere modtageligt for dine stylingsprodukter.
Kom derefter et teksturgivende produkt i dit hår, det kan være ”Volume spray” eller ”Styling Mousse” fra Maria Nila, men du kan bruge hvad du har/vil, så længe det er et produkt der giver tekstur og hold.

2. Kom derefter en god varmebeskyttende spray i dit hår, som fx. ”Cream Heat Spray” fra Maria Nila.

3. Føntør dit hår. Det er vigtigt det er helt tørt, for er det ikke dét, kan du opleve at dit hår føles lidt klistret, fordi dine produkter ikke er tørret ordenligt ind.

4. Tænd derefter dit glattejern, mit er ”V Gold Classic Styler” fra GHD, for nu er du klar til at lave dine krøller.
Når dit glattejern er varmt tager du en tot hår af gangen, jeg tager ca. nogle på 1 – 1,5 cm, luk sammen om totten med glattejernet der hvor du gerne vil have din krølle skal starte, tag så fat i din tot med din anden hånd og kør den en halv gang bagom glattejernet, så totten på en måde står opad, derefter drejer du glattejernet en hel omgang rundt, samme vej som totten, så denne igen hænger nedad. Så trækker du det stadig lukkede glattejern hele vejen ned af hårtotten og du har nu lavet en krølle.
Når man laver krøller på denne måde skal de ofte lige have lidt hjælp til at forme sig efter man har kørt glattejernet igennem håret, og det gør du ved lige at sno totten om din finger hele vejen ned, lige efter du har kørt glattejernet igennem.

Fortsæt igennem hele dit hår indtil alt er krøllet.

5. Når dit hår er helt koldt igen, kan du bruge en serum eller olie, fx ”True Soft Argang Oil” fra Maria Nila, og lige trykke lidt ud i dine hænder, som du derefter kører igennem dit hår, for at fjerne evt. frizz, altså enkelte hår som ikke falder pænt.

6. Tag til sidst en tot fra hver side af dit ansigt, og træk dem bagud og sæt dem fast med hårnåle bag på dit hoved. For at gøre afslutningen ekstra fin kan du gemme hårnålene ved at sætte nogle friske blomster i dit hår, ligesom mig, eller sætte et fint spænde i.

7. Spray evt. efter med en hårlak, for et bedre hold, det kan fx være ”Extreme Spray” fra Maria Nila, men husk ikke at spray for meget i, det vil gøre dit hår tungere, og derved sværere at holde i form.

Jeg håber i forstod det hele, og kunne følge med i dette simple look. Check ind igen imorgen, og får inspiration til en ny opsætning!

Det var alt fra mig for denne gang, jeg håber at alle jer konfirmander går en helt fantastisk dag i møde !

Mange knus fra mig <3 

 

 

Husk at du kan besøge Frederikke på både hendes Instagram Profil og på hendes blog her.

 

Lær Frederikke bedre at kende

Læs mere om vores 8-ugers uddannelse

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...