fbpx


Hvis rygterne taler sandt, så vil vi få Vivienne Westwood til den Københavnske modeuge her i februar. Hun er i hvert fald sat på Copenhagen Fashion Weeks kalender torsdag den 31 Januar kl 15, på Børsen…BY INVITATION ONLY.

 

Vi glæder os allerede til at se hvad den legendariske designer har at byde på. Normalt er hun jo ikke bleg for at give den alt hvad den kan trække og senest fra hendes SS 2013 kollektion kan vi da også se at Makeuppen har fået stort legerum.

 

Det er tydeligt på håret at se hvor hendes inspiration stammer fra og hvor fint de klassisk træk fra 50´erne er trukket op. Vi ser næsten røde eller orange læber til alle hendes styles. Håret er på stort set alle modellerne sat i en opkrølning som rammer ansigtet ind eller falder blødt i store fald. 

Dette look er som sådan ikke et hverdags look, men skulle man gå med en mindre 50´er facination indei sig, så kunne følgende udføre arbejdet til i en hverdags situation.

Krølle jern til at skabe de bløde fald

Glem ikke at preppe håret med prødukt så det holder hele dagen. 

  1. Føn gel serum i dit hår
  2. Dry texturing spray i hver passé inden du krøller op
  3. Shine spray som din afslutning

En klassisk rød eller orange læbestift og en pasteltonet blå/grøn øjenskygge vil give dig et mere nedtonet look som er nemmere at bruge i en dagligdags situation. 

Pictures from:

Gareth Cattermole/Getty Images Europe

Snow studio

Red label

London Fashion Week

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...