fbpx


Hvad enten man starter på et nyt job eller en ny uddannelse, er det et håb for mange at komme til at møde mennesker, som man kan udvikle tætte venskaber med. Dette gælder i høj grad også vores elever på Nicci Welsh Makeup Academy, som vi generelt oplever hurtigt bygger nære venskaber. Dette skyldes ikke blot at en start på uddannelsen naturligvis medfører at man møder mennesker, som deler ens store passion for hår og makeup, men ligeså meget måden hvorpå uddannelsen er sammensat.

Det er nemlig svært at undgå at komme tæt på hinanden, når man ikke blot undervises sammen, men også øver sig på hinanden dagligt og betragter hinandens udvikling meget tæt på. Evnen til at kunne samarbejde vil ofte være et vigtigt element i arbejdet som makeup-artist, og derfor trænes eleverne helt naturligt i dette.

Dagen hvor eleverne har deres Final Photoshoot, hvor de arbejder tæt sammen på at skabe et look, hvor hår og makeup passer sammen, et godt eksempel på vigtigheden i at kunne samarbejde.

Sidste uge for eleverne

Det er både en spændende og lidt sørgmodig uge, da den markerer elevernes afslutning på uddannelsen. I morgen har eleverne deres sidste projekt, og fredag får de deres certifikat.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...