fbpx


I dag er det den 14. februar, som efterhånden nok er bedre kendt som Valentinsdag – De elskendes dag. Om du er en af de heldige, som har en hel speciel person at fejre denne dag med, eller om du mest af alt ser frem til denne dato, fordi alt den lækre chokolade er på tilbud dagen efter, så vil jeg give lidt inspiration til et Valentins look, som fungerer uanset om du skal på en romantisk date med din kæreste, eller ud og hygge dig med din veninde:

Lad os starte med håret – Er der noget mere romantisk end store løse krøller? I dont think so!

Dem kan du lave med fx. Sylen fra HH Simonsen, hvor jeg vil anbefale at bruge enten Sylen 3 eller Sylen 4. Personligt kan jeg godt lide at mine krøller ikke starter helt oppe ved min hovedbund, men derimod først starter længere nede fx under min kæbe. Det synes jeg giver et mere roligt look.

TIP: Husk i øvrigt altid at vende dine krøller væk fra dit hoved, når du snor dit hår omkring dit krøllejern, det åbner dit ansigt op.

Til at holde krøllerne på plads i løbet af dagen, eller aftenen, kan jeg varmt anbefale en god hårlak, dén jeg selv bruger i øjeblikket er fra Tigi Bed Head og hedder Volume Finishing Spray.

TIP: Lad endelig værre med at være for rundhåndet med din lak, især hvis den har et stærkt hold, det kan godt tynge dine krøller.

Lad os bevæge os ned til kinderne, for dem skal vi have noget liv i, også selvom det måske kommer helt af sig selv, hvis du i dag er så heldig at modtage en rørende gave, eller et smigrende kompliment. Friske kinder skaber vi med blush, og hvorfor ikke starte din dag eller aften med at smile til dig selv i spejlet, det er både super hyggeligt, men får også din æblekinder frem. Start med at sætte dit første penselstrøg på netop æblekinden, og blend så ud af mod din hårgrænse, så farven stille og roligt fader. Det er lidt vigtigt at du husker dette, så du ikke kun har farve på selve æblekinden, for det kan hurtigt gøre dig sammenlignelig med en klovn 😉

TIP: Et lille tip til dig med et smalt ansigt er, at der skal være plads til to fingre fra din næse og til din blush starter, på denne måde kommer du ikke til at gøre dit ansigt endnu smallere.

Min blush palette er en jeg selv har sammensat fra Bobbi Brown, nogle matte og andre med lidt shimmer i for lidt ekstra glow.

Speaking of glow – Jeg er fuldstændig vild med highlighter, jeg synes simpelthen det er så smukt, og giver den lækreste sundeste glød til dit ansigt! Læg den på dine kindben, og kør den op i et C til dine tindinger, dette giver et mere naturligt look, så du ikke har en glitrende motorvej liggende i dit ansigt 😉

Highlighteren jeg har valgt i dag er Bobbi Browns Shimmer Brick, og fordi det jo er Valentins dag, har jeg valgt den i Pink.

Og så til det måske vigtigste – LÆBER !

Bløde læber er kysse læber, og derfor kommer vi ikke udenom en god læbepomade. Som i måske kan huske fra mine januar favoritter, så er jeg fuldstændig tosset med Bobbi Browns Lip Balm i farven Bare Pink.

Apropos kysselæber, så har vi vidst alle oplevet angsten for at ødelægge ens læber, efter man har lagt sin læbestift fuldstændig perfekt (hvis man selv skal sige det) og særligt med røde læber som jo – let’s face it, er super forførende, men også utroligt lette at udtvære, særligt efter et kys. Derudover er der altså bare et eller andet med den røde farve, for den sætter sig altså i huden, så ikke nok med ens smukke læber bliver lidt udtværet, så er de også svære at redde igen, da man lynhurtigt kan gå fra at se super smuk og forførende ud, til at se lidt tømmermændsagtig ud omkring munden – Not cute!

Derfor har jeg taget Kat Von D’s Everlasting liquid lipstick med, som er en flydende læbestift, som tørrer ind på læben, og derfor bliver siddende hvor den skal! Min er i farven ”Damned” og er en meget dyb rødvinsrød.

TIP: En lille heads up til denne og generelt til longwear læbestifter, personligt synes jeg godt de kan tørre ens læber ud, så husk at pleje dem med en god læbepomade inden.

Er du mere til den klassiske læbestift, så er der massere at vælge imellem, min røde læbestift er fra Bobbi Brown i farven Lady Ruba. Når du bruger en rød læbestift, vil jeg anbefale dig at bruge en lip liner til, så de står helt skarpt. Skulle du alligevel få brug for lidt hjælp til at rette dem til, så brug en lille flad pensel med lidt concealer. F.eks. Nicci Welsh Concealer Brush har en skarp kant som gør påføringen præcis!

TIP: En almindelig læbestift kan du også få til at holde længere, hvis du påfører din lip liner på hele læben, og derefter påfører din læbestift ovenpå – Smart 😉

Hvordan skal min øjenmakeup være hvis jeg vælger røde læber tænker du måske, og her synes jeg personligt man skal holde sin øjenmakeup i forholdsvis jordnære farver, for det ikke bliver for vildt. Du kan sagtens stadig lave dramatiske øjne, som fx smokey eyes, du skal måske bare holde dig fra alt for vilde farver sammen med røde læber.

Jeg håber i blev inspireret, og husk – Du behøver ikke vente indtil næste Valentinsdag med at vise nogen at du holder af dem <3

XO Frederikke :* 

Det er omkring et år siden, at Frederikke blev uddannet her fra Nicci Welsh Makeup Academy, og hun har lige siden arbejdet professionelt som makeup artist. F.eks. har hun assisteret på makeuppen til tv-showet Dagens Mand, hun har lavet makeup til photoshoots, skriver og tester produkter på sin blog og meget mere.

Husk at du kan følge Frederikkes liv som uddannet makeup artist og hårstylist på hendes blog her og på hendes instagram @byfrederikkeravn

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...