fbpx


Sommeren er (forhåbentlig) lige om hjørnet, og derfor er det tid til, at skifte den tunge vinter foundation ud med en let og lækker version. Vi har fundet vores 3 favoritter frem, som efterlader huden ensartet, glowy og fugtet.

  1. MAC Studio Face and Body Foundation, 295kr. Den ultimative foundation til sommer, da den er langtidsholdbar og fugtgivende. Den giver huden et smukt ’dewy’ finish, samtidig med at den booster hudens naturlige fugtbalance.
  2. NARS Sephora Sheer Glow Foundation, 320kr. Giver huden den smukkeste glowy finish, samtidig med at den ensarter huden uden at den føles tung og masket.
  3. Marc Jacobs Genius Gel-Supercharged Foundation, 360kr. Denne anti-age foundation beskytter huden og fugter den med ekstrakt fra kokosvand. Lækkert finish, med god dækkeevne!

Selvom din foundation er let i konsistens er det nødvendigt at blende den ind i huden med en god pensel. Nicci Welsh Foundation og Foundation/Powder Pensel er den perfekte duo til at skabe dit livs smukkeste sommerhud. Du kan købe penslerne på vores shop: http://nicciwelshshop.com/category/makeup-pensler-1/

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...