fbpxHer i danmark har største delen af de piger vi arbejder med den scandinaviske hudtone, men det skal jo ikke gøre at vi glemmer at komme med lidt tips og tricks til jer skønne piger som har en mørkere kulør og lækker glød i huden. Så når jeg arbejder med piger der har denne naturlige glød og dybde i huden, så har jeg lidt forskellige tricks jeg gerne vil dele med jer.

1. Brug en let foundation der ikke fedter
Undgå at bruge en alt for tung og cremet foundation der fedter, da mørk hud har tendens til at oilere i t-zonen. Brug I stedet en lettere konsistens i din foundation, men med en høj pigmentkoncentration, så den har en god dækkeevne. Det betyder dybest set, at lidt produkt kan dække meget. Herved vil i undgå at jeres hud bliver for makeuppet at se på. Nogle favoritter er:

Bobbi Brown Skin Foundation – MAC MatchMaster – Makeup For Ever High Definition

2. Den rette Farve?
Når man har en mørkere hud vil man oftest være mørkere langs hårgrænsen og langs kæbebenene og lysere inde mod midten ved næsen og kinderne. Jeg anbefaler at du matcher din foundation med den tone du har på dine kinder og ind mod din næse, da man oftest har brug for størst dækning i dette område. For at få en naturlig overgang ud til dine kanter kan det være fint at tage en mørkere foundation eller consealer og faithe/blende dem sammen så det ser naturligt ud, ud mod din hårgrænse.

3. Hvilken Consealer
Hvis du ofte føler du har trætte rander under øjnene som er svære at dække. Så gå efter en orange/peach undertone i din consealer. Den kan bedre neutralisere det mørke, så din foundation kan dække området og det vil ligne din naturlige hudtone. Du finder nogle rigtig fine nuancer hos Bobbi Brown.

4. Pudder?
En let og transparent puder kan være god at have i tasken til jer som føler sig shiny i ansigtet i løbet af dagen. Jeg bruger selv blotpowder fra MAC. Den fåes i flere nuancer, men alle er næsten transparente og har kun til formål at opsuge de overskydende olier som vi producerer. Kom den kun i panden, næsteryg, og hage så din hud stadig ser levende og frisk ud på kindbenene.


5. Pas på med sølvfarvede Øjenskygger
Øjenskyggefarver med sølvfarvede undertoner kan ha tendens til at være en smule hård i kontrasten til den mørkere hud, så brug farver der er varme og har mere gyldne toner for et mere naturligt look.Nogle af mine favoritter er fra MAC:

Amber Lights, Texture, Folie, Embark, Naked Lunch, Shroom, Soba, Vanilla, HoneyLust med Pearl creme color base under.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...