fbpx


 

Szhirley og Jacob Riising er i aften værter på det danske børne MGP som jeg har glædet mig til at se. 

 

Vi var med i sidste uge i Herning til det store Melodi Grand Prix og vi havde glæden af at mødes med den altid smilende Szhirley som allerede havde godt gang i forberedelserne til aftens store show. 

Trods hendes travle program havde hun alligevel tid til at fortælle os om hendes 3 yndlings produkter som hun bruger dagligt. 

1. Dry Texturing Spray fra Oribe

Dry er som en tørshampoo som du sprayer i håret på undersiden af der hvor du ønsker et løft. Den er fantastik til at give en perfekt fylde også har den en helt ualmindelig god duft. Hver gang jeg selv bruger den kommer der kommentarer omkring hvor godt mit hår dufter. 

2. Sugar bomb benefit dies not dry out lips

Denne gloss er cremet på læberne uden at blive klistret. Så det er forståeligt hvorfor den er Szhirley´s favorit. 

3. Mascara Benefit “They are real”

Også en af mine favorit mascara. Den giver ultra meget fylde og længde. Den er ikke til dem der ønsker et naturligt look. Den giver max af alt til dine vipper. 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...