fbpx


Vi er meget stolte over at kunne give vores fantastiske elever deres goodiebags i dag. De er fyldt med skønne produkter fra MAC, Bobbi Brown, NARS, BumbleandBumble, Bioderma og Yniq. 

Produkterne arbejder Nicci selv med hver gang hun er ude og lave jobs, og de er derfor alle essentielle for en nyuddannet makeupartist/hårstylist. Hvert produkt er valgt specielt af Nicci, da deres kvalitet og virkning er hundrede procent i orden, og er et ‘must-have’ i ethvert makeup/hårkit. Læs mere om hvert enkelt produkt, og hvorfor Nicci netop har udvalgt disse produkter:

MAC Natural Radiance Primer er uundværlig, da den forfinere hudens overflade, giver længere holdbarhed til din foundation og er perfekt til olieret hud da den absorberer overskydigt olie.

MAC Paint Pot i farven ‘Painterly’ er den ideelle base til øjenskygger, da den fæstner dem og man opnår dermed længere holdbarhed. Derudover gør den øjenskygger mere intense i farven, da den ensarter farven på øjet. Et fantastisk produkt hvis man gerne vil skabe en smuk øjenmakeup.

Skærmbillede-2015-02-09-kl.-12.19.30

Skærmbillede-2015-02-09-kl.-12.33.45Skærmbillede-2015-02-09-kl.-12.25.58

Bobbi Brown Rich Lip Color har et intenst farve ‘pay-off’, men føles utrolig let på læberne. Giver en ensartet og smuk farve på læberne uden besvær.

NARS Blush i farven ‘Orgasm’ er et bestseller produkt for både makeupartister og alle andre, da den lette tektur giver en smuk og naturlig glød til huden.

NARS Smudge Proof Eyeshadow Base skaber den perfekte base for alle typer øjenskygger. Du vil opleve at din øjenskygge blender nemmere og mere ensartet ind i huden.

NARS Velvet Matte Lip Pencil er en blanding af to ting: teksturen af en matte læbestift i formen af en læbeblyant – Whats not to love! Teksturen er gudesmuk og har en fantastisk holdbarhed.

Yniq Vatrondeller er 100% økologisk bomuld og indeholder ikke parfume. Deres bløde tekstur er fantastisk at arbejde med, da det virkelig giver en fornemmelse af luksus.

Yniq Vatpinde er også 100% økologisk bomuld, og er fnugfri. De er skønne da den ene ende er spids, og den anden er flad. Det giver dig mulighed for at bruge dine vatpinde så optimalt som muligt.

BumbelandBumble Styling Lotion giver alsidig styling for kontrol, opbygning af fylde og for at opnå et velplejet hår. Denne styling lotion fugter og efterlader håret med naturlig bevægelse.

BumbleandBumble Curl Conscious Holding Foam. Holder krøllerne sammen uanset varme eller fugt med fleksibelt og holdbart hold. Et must for dig med krøllet hår som behøver mere hold og struktur i håret.

BumbleandBumble Blow Dry Straight – Så lige som du vil have det! En let varmeaktiveret styling balsam gør arbejdet med at glatte og blødgøre håret let. Den efterlader håret blødt og med et rent og sundt look og ikke at forglemme, lettere at arbejde med for hver gang, du bruger den.

BumbleandBumble Sumo Tech Wax. Det er ikke en voks, ikke en paste og ikke en creme, men midt imellem og en kombination af alle tre (et mirakel indenfor moderne teknologi). Kan bruges af alle, men et naturligt valg for kort hår, vil ikke overvælde fint hår, perfekt til at fremhæve strukturer i kort hår.

BumbleandBumble Does it All Styling Spray. Denne spray er den ultimative hjælp – den giver et let hold og kontrol og den hjælper håret til at klare varmeredskaber og gør det lettere at style.

BumbleandBumble Thickening Dryspun Finish Spray. Gennemsigtig spray, der giver øjebliklig volumen og fylde. Bruges i tørt hår efter varme styling. Omrystes før brug, holdes på ca. 10 cm. afstand og sprayes jævnt, hvor du ønsker løft.

BumbleandBumble Styling Creme. Du kommer til at elske den for sin alsidighed og simple styrke – denne creme tilfører fylde og løfter ved hårrødderne.

BumbleandBumble Hairdresser’s Invisible Oil Primer er UV og varmebeskyttende, og forbereder håret til styling. Blødgør,udreder,anti-krus og tæmmer håret. Gør styling nem og beskytter mod knækket hår, varmeredskaber og solskadet hår.

BumbelandBumble Surf Spray har lavet bølger siden 2001′. Et sexet, saltet, soltørret og vindblæst look – når som helst, hvor som helst. Tilfører fylde, har et let hold og en matterende effekt, perfekt til alle hårtyper.

BumbleandBumble Thickening Hairspray. Denne hårspray giver styling fylde til alle hårtyper – tykt, fint eller andet hår. Giver smuk tekstur til håret og et must i dit hårkit.

Skærmbillede-2015-02-09-kl.-13.16.11

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...