fbpx


Ved dette års modeuge var vi igen med backstage og havde igen fornøjelsen af at have vores elever med os backstage til Designers Nest i København. MAC’s eventteam stod for den altid fantastiske makeup. Vi forsøger altid at medbinge vores elever til disse events, så de kan få en forståelse af branchen og hvad det er der egentlig foregår når man arbejder backstage.


Looket var i år inspireret af en sne-prinsesse, hvilket betød hår med massere af volume og tekstur, sammensat med en makeup hvor pastel farver og glitter var i centrum.

Hvis i selv vil lave det fantastiske look der hjemme er her step by step til både hår og makeup.

STEP BY STEP – Hår:

Start med at dele håret op i sektioner for at kunne fordele produkter jævnt i hele håret. Vi har brugt en gel serum fra Oribe og en maximista spray også fra Oribe.


Føntør håret godt igennem fra bund til spids, og når håret er helt tørt, laver I en sideskilning i din højre side af hovedet.

Inddel herefter igen håret i meget små og tynde sektioner, og krøl hver lille sektion med et krøllejern.

Lad håret køle et par minutter før du børster i det, for ikke at det mister sin form

Når håret er kølet godt af inddeles det igen i meget små sektioner og hver sektion børstes ud fra spidserne og op. På den måde skaber du massere af volumen i håret. Her vil du få det bedste resultat med en Mason Pearson børste, som er skabt til at lave et naturligt hår med glas og frisere et hår som ingen anden børste vil.


Herefter er dit look færdigt og du har et super fyldigt hår med massere af tekstur og lækre waves

Her er vores helt fantastiske event team samlet med vores skønne elever.

Skrevet af:

Nicci Welsh og hendes team

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...