fbpx


Vores event team fra Nicci Welsh er med backstage til forskellige shows her ved den danske modeuge. Vi har allerede haft flere efterspørgelser på en step by step fra Wood Wood showet i går aftes, hvor vores creativ key nail artist, Line Ahnstrøm, havde kreeret et negle look til i samarbejde med Essie.

1. Start altid din manicure med din negleolie. Herved har du mulighed for at varme dine hænder op og skubbe neglebåndene ned, så din hånd er ren, og velplejet før start. Vi har brugt Essie´s “Apricot Cuticle Oil”.

2. Start altid med en basecoat, så du beskytter dine negle og opbygger sunde og stærke negle. Vi har brugt Essis´s “All in One Base-Top coat – Strengthener”.

3. Påfør den farve du ønsker skal være din bund farve. Vi har Brugt Essie´s “Sant Tropez”. Med 2 lag.

4. Nu til det kreative:

Du skal bruge et stykke tyld, makeup svamp og en kontrast farve til den farve du har valgt at ha på hele neglen. Du tager nu og ruller tyllet stramt omkring en finger og holder det på plads. Med din makeup svamp dupper du lidt af din anden farve på svampen og hen over tyllet på neglen. Herved danner du dit look. Vi har brugt “Blanc” som er en gennemfarvet hvid lak. Dette giver os et blødt og feminint look med en smule kant.

5. Top dit look af med en topcoat, så du får en smuk glossy finish til dine negle. Samt et længere holdbart neglelook. Vi har brugt Essise´s “Super Super Top Coat”.

6. Afslut igen med din “Apricot cuticle oil” for et fuldendt look….og Voila !

Skrevet af Line Ahnstrøm og Sofie Brixx

Billeder taget af Mikkel Tjellesen for Essie og Line Ahnstrøm for Nicci Welsh Event Team.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...