fbpx


 

Sådan laver du nail-looket…”Dip-Dye effect”

 

Under Copenhagen Fashion Week lavede vi forskellige nail-looks til forskellige flotte mode shows…. Èt look, som vi designede til Anne Sofie Madsen showet i samarbejde med Essie, var denne dip-dye effekt. Og her kan du læse, hvordan du selv laver det :-).

 

Start altid med at preppe dine negle, så de er klar til dit look.

1. Ved alle nail-looks er det vigtigt, at du blødgør dine neglebånd og prepper dine negle, så du har et godt grundlag at arbejde på. Til showet anvendte vi, som ved de andre shows, Essie´s “Disappearing trick”. Det blødgører dine neglebånd, så de nemt kan skubbes ned. Det er vigtigt for ethvert look, at din base er helt ren og klar.


2. Igen er det også vigtigt, at du vasker hænderne, så de er fri for olie og snavs inden du påfører neglelakken. Så sidder lakken meget bedre fast.

Step by step: Guide til “Dip-Dye” med Essie´s farver: Sant Tropez og Blanc

En “dip-dye” kan du naturligvis også lave med andre farver… Men til Anne Sofie Madsen showet anvendte teamet Essies farver i “Sant Tropez” og “Blanc”. Og til dette look anvendte vi også en makeup svamp, som vi klippede op til at lave selve effekten med. Men det kommer vi til… 🙂

1. Først skal du nemlig anvende en basecoat. Vi anvendte Essie Basecoat “All in one”.

2. Herefter maler du alle negle med et lag af Essies “Sant Tropez” og lader dem tørre.

3. Ta´ så en makeup svamp og klip den ca. 1 cm. bred på den flade, som du vil bruge. Du kan se den størrelse, som vi anvendte her på billedet.

4. Husk, at du nu skal skylle svampen og presse vandet meget grundigt ud af den. Den skal nemlig være lidt fugtig, når du anvender den…

5. Ligesom vores Key Nail Artist på showet, Line Ahnstrøm, skal du nu male svampen…

Som på billede ovenfor, skal du først male Essies farve “Blanc” på den yderste del af svampen…. Du skal male med “Blanc”, så det ca. fylder 1/4 af din negls længde på svampen.

Bagefter maler du med Essies farve “Sant Tropez” på den resterende 3/4 del op af svampen. På den måde svarer farvene samlet til din negls længde… :-).

6. Dup nu svampen på din negl, og du vil se en dip-dying effekt komme frem…. Når du dupper med svampen, du skal la´ den hvide farve vende ud på spidsen af neglen. Så bliver spidsen af neglen en smule lysere. Og det er meningen.

7. Afslut med et lag topcoat. Det får hele looket til at smelte flot sammen og ikke mindst holde længere. Vi anvendte “Good to go” fra Essie, som er fantastisk.

Til Anne Sofie Madsen showet blev alle modellers negle ufatteligt lækre at se på med dette dip-dye look. Og efter et super godt teamwork, blev slut-resultatet som du ser her nedenfor :-).

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...