fbpx


Ønsker du en lækker sommerglød hele året rundt?

Tænk hvis man året rundt havde en skøn sommerglød – Det ville være fantastisk! Dog er det de færreste af os skandinaver der bevarer den flotte glød om vinteren. Derfor er selvbrunere et vidundermiddel der kan hjælpe os! MEN før vi kan gå i krig med selvbruneren er det virkelig vigtigt at bruge en god body scrub for at fjerne alle de døde hudceller, og en god body lotion. Hvis selvbruneren påføres uden en body scrub, er det svært at få den ensartet fordelt på kroppen, og man vil ofte ende op med funky striber på arme og ben. Vi har derfor fundet nogle fantastiske produkter så du kan forblive sommersmuk hele året rundt.

1: Body scrub 

Det er vigtigt at du masserer din krop ind fra top til tå, da farven fra selvbruneren særligt sætter sig på de områder hvor vi er tørre (vær særligt opmærksom på dine albuer, hænder og ankler).

Clinique’s Sparkle Skin Body Exfoliating Cream er god til alle hudtyper da den er nænsom, men meget effektiv. Skrubben består af så fine korn at den føles som en cremet mousse, hvilket er grunden til at den ikke virker for voldsom på huden. Skrubben er olie-fri og skal derfor anvendes i badet, da det giver længere tid til at massere den ind. Efter den er masseret ind på hele kroppen (ikke ansigtet) er huden super blød og fremstår langt mere frisk og ny. Derudover gør duften af mentol den anvendelig for både mænd og kvinder, hvilket er praktisk.

(Kan købes på clinique.com og i Matas)

En anden super lækker scrub fra Body Shop er HONEYMANIA. Den indeholder vildhøstet Community Fair Trade honning fra Etiopien, der efterlader huden blød og glat i op til 24 timer. En intensiv, cremet fugtgiver til kroppen. Absorberes nemt og holder huden fugtet og blød. Den fjerner døde hudceller, er rig på honning fremstillet af nektaren fra tusindvis af blomster og hjælper med at stimulere hudens overflade. Din hud efterlades blød og glat.

2: Body lotion 

Efter huden er fri for døde hudceller skal der tilføres ny ’næring’ til huden således at den forbliver fugtet og mættet. Body Moisturiser fra Sasé Skincare er en fantastisk body lotion med bl.a. risklidolie og E-vitamin. Den beskrives således på saseline.com:

“Denne fugtighedscreme til kroppen er et skønt, let absorberbart og ikke-fedtende produkt, som øjeblikkeligt fugter huden. Cremen lindrer og blødgør og efterlader en ganske let duft. Huden føles glat og blød, og kombinationen af risklid og E-vitamin har en anti-aging effekt ved brug over en længere periode.”

(Kan købes på saseline.com)

3: Selvbruner

Når de to første steps er overstået, er det tid til FARVE! St. Tropez Self Tan er fantastisk, da deres produkter giver den mest naturlige farve og er derudover også de nemmeste at anvende. Et ekstra lille tip til deres produkter – Det er en god ide at påføre dem med en handske, da du undgår orange fingre/hænder og det bliver mere ensartet. Produkterne holder deres farve i ca. en uge – Hvis du har en særlig anledning du skal til, er det en god ide at påføre selvbruneren to dage før, da farven her har sat sig.

Her er der nogle valgmuligheder i forhold til hvilken farve du ønsker, hvilken tekstur du bedst kan lide og din hudtype. Her er en miniguide til hvordan du vælger:

A: Bronzing Mousse

Moussen er helt klart den nemmeste at påføre da mousse-konsistensen gør den let at kontrollere. Farven er medium gylden hvilket giver et naturligt resultat. Moussen tørre hurtigt, så det er derfor vigtigt at arbejde hurtigt og kun på små områder af gangen.

B. Bronzing Lotion

Hvis din hud har tendens til at være meget tør er denne lotion super god, da den er mere rig i konsistens end moussen. Dog bliver farven mere intens brun end moussen og kan derfor være sværere at påføre.

C: Bronzing Spray

Deres serie indeholder også en spray. Den er rigtig god hvis du er øvet i at påføre et jævnt lag. Hvis du er førstegangs-tanner er dette ikke den nemmeste at vælge, da den kan være svær at styre. Spraydåsen er dog lavet således at den kan spraye lige meget hvilken vinkel dåsen bliver holdt i – DET er smart!

D: The Black

Den hvide serie er til meget lys hud, og giver et medium gyldent resultat. Hvis du naturligt har en mørkere hudtone eller ønsker at blive en del mørkere, har St. Tropez lavet den sorte serie der giver en dybere mørk farve, med en rødlig undertone. Den sorte serie består også af en mousse, lotion og spray.

E: Sensitive

Har du en meget følsom hud, der ikke tåler alt for mange produkter og ingredienser, har St. Tropez, som det nyeste, lavet en serie til dig. Produkterne er lige så effektive og lette at arbejde med som de originale, men er fremstillet af naturlige selvbruner ingredienser.

(St. Tropez produkterne kan købes på st-tropez.com)

Så, nu kan vinteren bare komme an. Vi håber ovenstående kan hjælpe dig lidt på vej til en lækker glød hele vinteren.

________________________________________________________________________

Dette blogindslag er skrevet af: Sofie Brix Olsen

Reference: st-tropez.com, clinique.com og saseline.com

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...