fbpx


PERSONLIGE SOMMERFARVORITTER TIL LÆBERNE AF @MAKEUPBYSOFIEBLICHER

 

Sommeren nærmer sig og det er ved at være tid til, at skrue op for farveblusset. Selvom man måske ikke er til farver, så kan et sommerlook også bare bestå af lidt bronzer på kindbene.

Men spørger man mig, så er et lækkert og frisk sommerlook let og farverigt. Jeg er personlig stor fan af læbepomader med farve i, det er nemt at påføre og man skal ikke være så præcis som med en læbestift. Jeg elsker læbestifter, men må indrømme at jeg synes det er træls at skulle “holde den opdateret” i løbet af en sommerdag, hihi. Og med dét mener jeg, at man hver gang man har spist eller andet, skal fylde den op igen…

LÆBEPOMADE MED FARVE

Med en læbepomade med farve i, behøver man ikke noget spejl og det føles lidt lettere at have på i sommervarmen. Jeg kan rigtig godt lide Clinique’s “Chubby Sticks”. De fås i et hav at farver og til en ok pris (165 kr.). Desværre har vi ikke det italienske makeupbrand “Kiko” i Danmark, de har ellers de sticks som magen til dem fra Clinique, til en pris under det halve! Så ved du, at du skal et smut til Italien eller møder mærket et andet sted, så er det helt sikkert et kig værd. Der er rigtig mange udbydere på markedet, som også laver disse “sticks” – jeg mener at “Gosh” laver nogle…

En anden favorit hos mig, er Maybelline’s “Babylips” i farven “Cherry me” – den er super billig og har en fin rød bær-agtig farve på læberne.

En ting som også er super anvendeligt om sommeren, kan være Bobbi Browns “Pot Rouge” til både læber og kinder. Det er faktisk er produkt jeg bruger nærmest hver dag. Det er et creme produkt og super anvendeligt – man kan bruge den som blush eller i dette tilfælde som en farve på læberne. De fås i forskellige farver, den jeg bruger hedder “Pale Pink” #11 som er en rigtig fin pink farve – også herlig sommerlig!

LÆBESTIFTER

Som nævnt længere oppe, så elsker jeg læbestifter, men de er svære at holde pæne på en varm sommerdag. Men når det så er sagt, ville jeg sagtens kunne finde på det alligevel, haha! YSL har nogle ret fine læbestifter, men også en smuuule peberet, ÆV!! Deres “Rouge Volupté Shine” læbestifter er ret fine… De fugter læberne rigtig godt, har en fin shine og er lækre at have på læberne. Og selvfølgelig er deres etui jo også bare ret luksuriøse og lækre. Desuden er jeg også ret vild med MAC’s læbestifter, især i farverne “Rebel” der er en bær-farvet læbestift med lidt shine i og den der hedder “Craving”, som er lidt mere nude-pink agtig – den er også rigtig rigtig fin, måske endda lidt mere egnet til hende, som ikke vil have for meget farve på læberne. Hvis man er rigtig frisk og tør begive sig ud en i rigtig hot pink farve, så er min yndlings fra Estee Lauder i farven “Fuchsia Pink” mega sej! Den er mat og dens holdbarhed er rigtig, rigtig god!!

LIQUID LIPSTICKS

Liquid lipsticks hitter helt vildt lige og er jo faktisk perfekt til en sommerdag. De fleste liquid lipsticks er både vandfaste og super pigmenteret (spækket med farve). Jeg har en fra mærket Jeffree Star i farven “Redrum” som er i en mega fin postkasserød farve, som også er mat. Det er helt sikkert en jeg kommer til at bruge til sommer! Den holder super godt også er den ikke sådan vanvittig dyr heller, 147 kr. Det man bare skal være ret opmærksom på med en liquid lipstick er, at de tørrer super hurtigt og man skal øve sig lidt i at påføre, dem eftersom de glider super nemt på – så jeg anbefaler at man evt. bruger Nicci Welsh’ lipbrush for at præcisere farven bedre og nemmere. Hvis man ikke er så meget til farver og bedre kan lide en lidt mere nude læbe, men stadig gerne vil have lidt farve på, kan jeg anbefale Kat Von D’s liquid lipstick i farven “Double Dare”, som har en rigtig fin dyb rosa-nude-mat-farve. Så er der også NYX’ “Soft Matte Lip Cream” i farven “Prague”. Det er en matte “læbe creme” som der tørrer ind og bliver mat. Farven er en rigtig rigtig fin pink/lilla’ish sommerfarve, og den er rigtig lækker at have på læberne. Dog er den lidt langtid om at tørre ind og holder heller ikke ligeså godt som Kat Von D’s, men til prisen er det nu helt okay!

LIP STAINS

Så er der noget, som hedder “lip stains” som også er ret velegnet til sommerens varme. Det er et læbeprodukt, som i dens konsistens er lidt mere vandet. De er også ret vandfaste som liquid lipsticks.
Lip stains er en farve man smører på læberene, der er ikke rigtig fugt i, som der er i en pomade eller en læbestift. Man kan altid smøre en klar pomade over hvis man har lyst til det, for at give noget fugt og lidt shine. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg bruger ikke rigtig stains – så jeg har egentlig ikke de store præferencer indenfor dette felt. Jeg tror egentlig mere det er fordi, at jeg elsker når mine læber er fugtmættet fremfor “ingenting”. Men også fordi at man kan bruge sine læbestifter som en stain.

TIP! Man tager sin læbestift på som normalt, dupper læberne i et stykke papir og påfører læbestiften igen, dupper læberne af i papiret en gang til også skulle farven gerne have “printet”, sig lidt ind i læben og fungere som en “lip stain”.

Stains er rigtig smarte i og med de som regel også kan bruges på kinderne som en blush. Jeg ved, at Benefit laver nogle rigtig populære nogle. Så hvis du tænker at en “stain” er noget for dig, eller lyder spændene, så helt klart give it a go eller tjek det nærmere ud i Sephora eller Matas! Jeg tror da i hvetfald lige jeg skal have oppet mig på det punkt!

Swatches på nogle af de ovennævnet læbeprodukter

Venstre side og ned:

Bobbi Brown – Pot Rouge “Pale Pink”
Estee Lauder – Pure Color 02 Læbstift “Fuchsia Velvet” Matte
Kat Von D –  Everlasting liquid lipstick “Double Dare”
Jeffree Star – Liquid lipstick i “Redrum”

Højre side og ned:

YSL – Rouge Volupte Shine nr. 1
MAC – “Rebel”
MAC – “Craving”
NYX – Soft Matte Lip Cream “Prague”

Tak fordi du læste med!

Jeg håber i kunne lide mit indlæg, og så må i ha’ en dejlig dag!

Vi seeees –
Sofie Blicher @makeupbysofieblicher

 

LÆS MERE OM SOFIES UDDANNELSE

TIL MAKEUPARTIST OG HÅR STYLIST

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...