fbpx


Bordeaux smokey eye med et hint af grøn

af Sofie Blicher – @makeupbysofieblicher

Dette look er perfekt til en aften ude, det er ikke spor svært at lave, bare altid husk på; hellere blende en gang for meget end en gang for lidt. Til looket behøver du nødvendigvis at bruge de farver som jeg har brugt, du kan snildt bruge andre hvis du hellere vil det, men teknikken er den samme til ethvert smokey eye.

Let’s do this!

 

DET SKAL DU BRUGE:

  • “Eyeshadow primer potion” Urban Decay
  • Blender børste (jeg anbefaler nr. 217 fra MAC og selvfølgelig Nicci Welsh Eye Blend Brush – love them!!)
  • Flad øjenskyggebørste (det kan være Real Techniques “Shading Brush” eller Nicci Welsh Eyeshadow Brush)
  • Loreál Paris “So Couture” mascara
  • NYX Ultimate shadow palettes i “Smokey & Highlight” USP01 & “Cool Neutrals” USP02
  • Bourjois Chocolate Bronzer
  • Pigment: Collection2000 “Dazzel me!” farve; “Pixie” 
  • Øjenvippebukker

 

SÅDAN GØR DU:

OBS! Sørg for at dine øjenlåg er helt rene og fri for produkter

STEP 1

Påfør primeren over hele dit øjenlåg og under de nederste vipper (jeg har brugt mine fingre til dette)

STEP 2

Påfør den bordeaux shimmer farve på 2/3 dele af øjenlåget og op til din globelinje og under de nederste vipper. Brug en flad øjenskyggebørste. Sørg for der ingen farve er i inderkrogen af øjet, hvor du senere vil ligge det grønne pigment.

STEP 3

Brug den mørkebrune farve på din blenderbørste og læg den på 1/3 del af øjet i yderkrogen. Start med en smule ad gangen på penslen og byg op. Påfør farven i bitte små, cirkulere bevægelser og ikke for langt ind på midten af øjet, det er vigtigt at den mørkebrune kun ligger i yderkrogen, så man får effekten af alle 3 farver i dette look.

STEP 4

Den mørkebrune øjenskygge skal nu under øjet og blendes sammen med den bordeaux. Brug her den flade øjenskygge børste, som du brugte til at påføre den bordeaux skygge med. Hold dig igen kun til yderkrogen af øjet ligesom øverst på øjet. Dit smokey eye begynder snart at ligne noget!

STEP 5

Brug nu lidt bronzer på en ren blenderbørste for, at skabe en blød overgang fra dine nuværende skygger op imod brynet. Bronzeren køres frem og tilbage i globelinjen. Dette giver også en smule varme til looket.

STEP 6

Dyp din lillefinger (eller brug en lille pensel) i det grønne pigment og dup det forsigtigt på i inderkrogen af dit øje.
TIP!
hvis ikke du har pigment, så bare brug en anden grøn øjenskygge med lidt shimmer i, og dup den på med din finger, for mere intens farve. Gør evt. din finger lidt fugtig så får du endnu mere farve ud af øjenskyggen.

STEP 7

Buk dine vipper og fyr den godt af med din yndlings mascara, på både de øverste og nederste vipper!

VUPTI – Dit smukke smokey eye er fuldendt!

Lav resten af ansigtet som du har lyst, husk lidt concealer under øjnene og et redt bryn. Jeg vil anbefale en lækker nude læbe, en læbepomade uden farve eller bare en klar lipgloss for ikke at fjerne al opmærksomheden fra dine sexy eyes, *wink wink*

Men THERE YOU GO! OG HUSK, det er ikke sikkert det ser sådan her ud første gang du prøver, men bliv ved med at prøve indtil du er tilfreds – og hvis du føler øjenskyggerne er for kantet i siderne, så ta’ en ren blender børste og blend lidt ekstra.
GOOD LUCK og ha’ en dejlig dag! :))

Sofie Blicher

Husk at du kan følge Sofie’s liv som uddannet makeup artist og hårstylist på hendes Instagram!

__

Drømmer du om, som Sofie, at blive makeup artist og hårstylist?

Læs mere om vores 8-ugers uddannelse….

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...