fbpx


Efter meget efterspørgsel på Sandra, Asha og Linneas makeup og hår looks, fra deltagernes fælles musikvideo i Popstars, har vi lavet en step-by-step guide til jer – Så kan i blive lige så ’glammed up’, som de tre fantastisk smukke piger.

ASHA

(Photo Credit: Popstars/Kanal 5)

Hår:

Ashas hår var meget simpelt – glattet helt ’poker-straight’ – men samtidig meget glamourøst, pga. hendes lange flotte extensions fra Hair Contrast. Det var meget vigtigt at håret så sundt og lækkert ud, da det gør hele forskellen for et look som dette. Pleje, pleje, pleje! Her er vores mini guide til Ashas hår look:

 1. Påfør først ’Hairdresser’s Invisible Oil’ i spidserne af håret, for virkelig at give det den pleje det har brug for.
 2. Kom derefter ’Thickening Hairspray’ i håret, fra bund til halvvejs ned af længderne. Påfør ’Straight Blow Dry’ i spidserne af håret. Sørg for at alt håret har produkt på sig, da det gør det meget nemmere for dig at bevare det helt glatte look hele dagen.
 3. Føntør håret helt tørt med en føntørre.
 4. Inddel håret i små sektioner, og glat hver sektion med et glattejern. ghd ’Eclipse straightner’.
 5. Hvis der stadigvæk er lidt frizz i håret, anvend da en lille smule af olien, til at lægge det ned.

 (Alle hårprodukter er fra BumbleandBumble)

Makeup:

Ashas makeup havde fokus på øjne og en lækker frisk og fejlfri hud. Genskab hendes look med disse produkter:

– For en flawless hud på TV er det vigtigt, at bruge en foundation med høj dækkeevne. Denne foundation redder ethvert makeup look. MAC Studio Fix Fluid Foundation i den passende farve til dig.

– Brug denne lækre øjenskygge pallette, for at få de samme intense øjne som Asha. Sørg for at blende farverne godt sammen. Lancôme Hypnôse Pallette i ’Drama’.

– Vipper er fantastiske, og fuldender en intens øjenmakeup. MAC Lashes i nr. 7.

– Glossy læber er vi vilde med, og til Ashas look er det et perfekt final touch. MAC CremeSheen Glass i ’Deelight’. 

SANDRA

(Photo Credit: Popstars/Kanal 5)

Hår:

Sandras hår havde et lækkert twist med ’street style braids’, hvilket gav hende et super cool og råt look. Når man laver fletninger på denne måde, er det meget vigtigt at man laver fletningerne så små og stramme som muligt. Hvis fletningerne ikke er stramme, forsvinder det edgy look. Her er vores mini guide til Sandras hår look:

 1. Start med at påføre ’Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protective Primer’ i hele håret, for at beskytte håret. Dette er særlig vigtigt hvis man, som Sandra, har afbleget sit hår, da det gør håret ekstremt skrøbeligt.
 2. Kom dernæst ’Styling Lotion’ i hele håret, for at give det lidt volumen og tekstur.
 3. Føntør håret helt tørt med en føntørre.
 4. Når håret er helt tørt, inddel da håret i tre lige store sektioner, på den ene side af hovedet. Sæt det resterende hår fast med en klemme, så det ikke er i vejen for dig når du skal til at flette.
 5. Start med at inddele hver lille sektion i tre endnu mindre, så du er klar til at flette. Klips de to andre sektioner fast så de heller ikke er i vejen for dig.
 6. Flet derefter en ’dutch braid’ helt stramt ind til hovedebunden – flet helt ned til spidserne af håret. Gør det med alle tre sektioner. Afslut hver sektion med en gennemsigtig elastik, da det giver det pæneste resultat.
 7. Når du har flettet færdig, tag da al det resterende hår og glat det helt lige.
 8. Afslut med ’Classic Hairspray’ for at fjerne alle de små fimrehår.

(Alle hårprodukter er fra BumbleandBumble)

Makeup:

Sandras makeup havde fokus på læber og en cool eyeliner. Genskab hendes look med disse produkter:

– Giv din hud en lækker glow ved at bruge bronzing powder på kindbenet – det får dig til at se sund og frisk ud. MAC Bronzing Powder i ’Bronze’.

– Mørke bærfarvede læber er et ’must’ denne vinter, og ser fantastisk ud til alle hudtoner. MAC Lipstick i ’Rebel’.

– Definer dine vipper med en blød eyeliner. Sørg for at blende den lidt i kanten, for at gøre den mere feminin. Elizabeth Arden Color Intrigue Smoky Eye Powder Pencil i ‘Black’.

– Øjenvipper gør det hele for dette look, da det giver massere af intensitet. Eyelashes fra Dehn Kiss Haute Couture ’Ritzy’. 

LINNEA

(Photo Credit: Popstars/Kanal 5)

Hår: 

Linneas hår var ’rock n’roll’ inspireret, for at give lidt kant til hendes fine lyserøde hår. Det er vigtigt at volumen bliver på toppen af hovedet, da det ellers kan blive meget candyfloss og sødt. Her er vores mini guide til Linneas fulde look:

 1. Start med at påføre ’Thickening Hairspray’ i bunden af håret, og halvvejs af længderne. I spidserne påfør da ’Full Form Mousse’, for at give håret volumen og hold.
 2. Føntør håret helt tørt med en føntørre.
 3. Lav en stor sektion med håret på toppen af hovedet. Inddel denne sektion i mindre sektioner, og krøl hver lille sektion med et krøllejern. ghd ’Curve Creative Curl Wand set’.
 4. Lad det køle helt af, og kør derefter forsigtigt dine fingre igennem for at give et mere tilfældigt look.
 5. Afslut med ’Dryspun Finish’ i spidserne af håret, for at give håret tekstur.

(Alle hårprodukter er fra BumbleandBumble)

Makeup: 

Linneas makeup havde fokus på eyeliner og pink læber. Genskab hendes look med disse produkter:

– En ’Killer eyeliner’ er en nødvendighed til et edgy look. Maybeline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner i ’Blackest Black’.

– Bryn, bryn, bryn  – vi er vilde med dem, og til denne makeup er det perfekt med store buskede bryn. MAC Brow Set i ’Beguile’.

– Smukke pink læber, der passer til det lyserøde hår, ser fantastisk ud på kamera. MAC Lipstick i ’Girl About Town’.

– For at opnå Linneas fantastiske hud, er det et ’must’ at bruge massere af highlighter. Bobbi Brown Highlight Powder i ’Pink Glow’. 

(Photo Credit: Popstars/Kanal 5)

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...