fbpx


Her er vores skønne hold af elever i fuld gang med at lege med pigmenter og blendninger af disse. Vi har arbejdet meget med forskellige farver og teksturer af øjenskygger og pigmenter i denne uge. Mange af resultaterne er blevet fuldstændig fantastiske og andre kan stadig blive bedre:) Men det er jo derfor vi er her for at øve os og blive dygtigere og dygtigere. Her er lidt bagom billeder hvor pigerne træner på de forskellige teknikker vi har arbejdet med indtil nu.

Nini og Cecilie har arbejdet med en petroliums farvet pigment og i en smokey eye effect.


Madeleine arbejder med pigmenter på læberne og Pernille tester hvordan hun bedst kan blende 2 pigmenter sammen fra mørk til lys.


Vi kigger på en masse inspirationsmateriale og finder billeder af de looks vi vil arbejde med. 

 

Tina er i fuld gang med et smoky-eye look med brune pigmenter.

Når du arbejder med pigmenter, så er et lille trick for ikke at det skal drysse for meget:

1. Hold en serviet under øjet når du laver din første påførring hvor det drysser mest. Når først farven er lagt på øjet kan du nemt blende uden at det drysser.

2. Husk at slå det oversydende farve som kommer på penslen af inden du går igang, så der kun er den farve som du skal bruge på penslen.

3. Brug en flad pensel i ægte hår. De holder bedre på farven og drysser ikke nær så meget som en stor rund blender pensel.

Tak for en dejlig uge i skønt selskab.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...