fbpx


Hvert år op til jul og nytår lancerer Chanel en makeupkollektion der er ’Limited edition’. Den indeholder de smukkeste efterårs/vinter farver, så vi alle kan købe os til det perfekte jule og nytårs look. I år er derfor ingen undtagelse, og kollektionen er inspireret af endeløse, magiske og mystiske vinteraftenener. Farverne er derfor meget forførende men samtidig luxseriøse og klassiske. Chanel har i år valgt at farvere på deres ’key-products’ er bronze, lilla og rubin rød. Sounds exciting! Kollektionen er fantastisk til os skandinaviske ladies, da øjenskyggepalettens farver er virkelig gode til både blå, grønne og brune øjne, samt den sarte lyse vinterhud. Paletten er virkelig en ”go-to” palette denne vinter! Derudover er det også et friskt pust at den ikke indeholder sort, da vi skandinaver er vilde med at bruge sort – mørke lilla er det nye sort.  Anvend derfor den mørke lilla der hvor du ellers normalt ville ligge sort (ved øjenvippekanten og den ydre del af øjenlåget). Den rubin røde læbestift, La Précieuse, er helt uimodståelig og kan på få minutter pifte et hverdagslook om til et aftenlook. Husk dog at bruge en læbepensel til at påfører læbestiften, da dette giver et pænere resultat og finish.

Kollektionen består af:

Øjenskyggepaletten; ”Chanel Ombres Matelassees Eyeshadow Palette”, som er stjerne-produktet.

“The palett e includes five shades to create the smokey-eyes look. This limited-edition eyeshadow unveils a seductive shade spectrum for the season’s most striking eye looks. From soft beige to rich purple, matte and pearlized shadows create glamorous effects alone or offer endless opportunities for custom blending.”

Kollektionens mascara ”The Mascara Gel Irise Sparkling Mascara Top Coat”, der udover at have et vanvittigt langt navn, skulle give en super flot bronze effekt til dine øjenvipper.

“The Mascara Gel Irise Sparkling Mascara Top Coat : an exciting flourish for lashes makes the holidays even brighter. Designed to be worn either alone or over black mascara, a new shimmering top coat enchants with every brushstroke of sheer, bronze-platinum iridescence.”

Derudover består kollektionen af:

  • Rouge Allure Velvet; La Précieuse (rubin røde),  La Désirée (bordeux rød)
  • Rouge Allure Luminous Intense lip colour i farverne; Radieuse – Blue Pink, Indécise – Shimmering Pink Beige (Re-promote), Farouche – Shimmering Chocolate Brown (Re-promote).
  • Le Vernis Nail Colour (Den eventyrlig røde neglelak), Rouge Rubis nr. 677
  • Joues Contraste Powder Blush; Accent. Pink Beige
  • Poudre Universelle Libre (Natural Loose Finish Powder); Moon Light (fersken beige)
  • Perfection Lumiere Foundation 30 Beige;  Sandy Beige ( Re-Promote)
  • Illusion D’Ombre Eyeshadows; Initiation (Platinum Bronze) og Fatal (Silver Purple)
  • Liquid Graphique Eyeliner; Bronze Khaki.
  • Inimitable Intense Mascara; Noir

Personligt er vi vilde med den rubin røde læbestift og bronze mascaraen skal helt sikkert også testes af til en af julens mange julefrokoster! Hvilke produkter er i vilde med, og hvordan ville i sammensætte dem?

(kollektionen lanceres i slutningen af oktober/startens af november i DK)

________________________________________________________

Blogindslaget her er skrevet af Sofie Brix Olsen

Referencer: chanel.com og thecitizenoffashion.com

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...