fbpx


Vores Boss Lady, Nicci Welsh, rejser hvert år rundt i hele verden, for at arbejde backstage til Fashion Week i New York, Paris, London, osv. – hvilket betyder ekstremt lange og mange flyveture, uden søvn. Til trods for det, formår Nicci altid at se frisk og udhvilet ud når hun lander – Men hvordan gør hun? Vi har fået indblik i Nicci’s trofaste makeuppung, som altid er med i hendes håndbagage når hun rejser. Læs med og lær’ hvordan Nicci formår at se fejlfri ud, selvom hun har fløjet i (virkelig) mange timer. 

HVAD ER DIN HEMMLIGED TIL, AT HOLDE HUDEN PÆN EFTER SÅ MANGE TIMER?

Fugt, fugt og atter fugt! Jeg har aldrig makeup på når jeg boarder. Den tørre luft i flyet blandet med makeup, er en rigtig dårlig kombination. Jeg har derfor kun min dagcreme, Creme de La Mer fra La Mer, på under flyveturen. Min hud forbliver derved fugtet og pæn selvom jeg flyver i mange timer. Mit trick er, at jeg har al min makeup med i en lille makeuppung, som jeg påfører en halv time inden jeg lander – På den måde kan lægge en ny frisk makeup uden problemer.

 

HVILKE PRODUKTER ER AT FINDE I DIN MEDBRAGTE MAKEUPPUNG?

Min makeuppung består af produkter, der er effektive og giver et fejlfrit resultat hver gang jeg anvender dem, da det ofte skal gå stærkt når jeg lægger min makeup i flyet. Nedenfor er mine ‘all-time-favourite-in-flight-products’, som ALTID er med mig.

HAR DU ET EKSTRA LILLE BEAUTY TIP?

Vand er et ‘must’ når jeg er ‘on the go’, da det er med til at holde min hud fugtet og pæn, selvom jeg ikke har sovet mange timer.

 

Produkter vist: Nicci Welsh Mini Brush Set, MAC Studio Watertight SPF 30/PA++ Foundation, Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer, MAC Studio Correct and Conceal Palette, Sleek Face Form ‘Light’, MAC Lip Pencil ‘Soar’, MAC Upward Lash Mascara, Shu uemura Eyelash Curler, Estée Lauder Little Black Liner, Bobbi Brown Eye Shadow ‘Taupe’ og Bobbi Brown Shimmer Wash Eye Shadow ‘Champagne’. 

Kunne du tænke dig at læse mere om vores uddannelse til professionel makeupartist og hårstylist? Læs alt om den….

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...