fbpx


I dag kan jeg endelig lancere mine Nicci Welsh makeup pensler! Jeg har lavet et mini penselsæt, der er uundværligt i enhver håndtaske, og 14 professionelle pensler der er et ’must-have’ for alle makeup lovers! Du kan købe penslerne online på min webshop – http://nicciwelshshop.com.

Det har taget mig to år at finde den rette form og udseende på hver enkel pensel. Jeg har testet dem i min egen makeuppung og penslerne har været med mig backstage til Fashion Week, når jeg har lavet musikvideoer, TV shows, arbejdet med celebrities, osv., for at sørge for, at de havde den helt rigtige kvalitet og gjorde mit arbejde nemmere.

Den oprindelige grund til at jeg lavede mine pensler, var eleverne på mit akademi. Jeg indså at jeg ville lave pensler, eksklusivt til dem og deres behov, for at de havde de bedste redskaber at arbejde med. Men efter mange års efterspørgsel på mine pensler, fra alle andre, har jeg nu besluttet mig for at gøre dem tilgængelig for alle – både professionelle og ikke professionelle. Jeg ønsker at give alle muligheden for at arbejde med pensler af meget høj kvalitet, der ikke kun strukturerer ens makeup teknikker, men også giver alle en ’How-To’ manual med tips og tricks til hver enkel pensel.

Udover ‘how-to’ videoer på webshoppen, har jeg i samarbejde med Costume.dk lavet et perfekt julefrokost makeup look, du kan se her: http://costume.dk/makeup/video-sadan-far-du-perfekte-rode-laeber .

Jeg håber i synes godt om dem!

Xxx Nicci.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...