fbpx


Vi elsker at give (og få gaver), og derfor spurgte vi vores boss lady, Nicci og hele teamet om deres #1 beauty ønske denne jul. Scroll ned og se hvad vi ønsker os – Vi kan ikke love, at din ønskeliste i sidste øjeblik, ikke bliver en lille smule længere! Glædelig jul fra Nicci og Team

Nicci Welsh – Makeupartist & Hårstylist, CEO af Nicci Welsh Makeup Academy (Our boss lady)

“Jeg elsker en god mascara, der kan få mine vipper til at se lange og fyldige ud. Derfor er mit #1 beauty ønske, Instant Curl fra MAC Cosmetics.”

Nini Elisabeth Jørgensen – Freelance makeupartist og hårstylist og main-educator på Nicci Welsh Makeup Academy

“Jeg ønsker mig et Ringlys – Det giver det perfekte lys! Både når jeg arbejde professionelt med mine kunder, hvor jeg skal kunne se den makeup jeg laver, og når jeg skal tage billede af mit arbejde.”

Pil Gad – Freelance makeupartist & hårstylist 

“Uden tvivl, er mit største beauty ønske i år, Sugar Bear Hair – Fordi jeg har afbleget mit hår, og det har brug for pleje, nærring og fylde.”

Adriana Zielinska – Makeupartist og educator på Nicci Welsh Makeup Academy

“Bobbi Brown’s nye Nude Finish Tinted Moisturiser SPF15 er mit største beauty ønske til jul. Den giver huden fugt, pleje og ensarter på en naturlig og smuk måde. Den er uundværlig når jeg gerne vil have en glowy hud.”

Sofie Brix – PR & Communcation Manager 

“Ingen jul, uden en ny favorit læbestift, og i år er jeg VILD med de nye, Liptensity Lipsticks fra MAC Cosmetics. De er pigmenteret, holder længe og får mine læber til at se større ud. What’s not to love.”

Monica Cederstrøm – PR & Communication 

“I år er ét af mine største beauty wishes, en meget alsidig og ‘basic’ øjenskyggepalette – Eye Shadow x 9 ‘Amber’ fra MAC Cosmetics. Den indeholder farver til både fest og hverdag!”

Leila Grey – Assistant 

“I år drømmer jeg om den smukke palette, Anastasia Beverley Hills Modern Renaissance Palette. De varme smukke farver er fantastiske – Ekstremt pigmenteret og SÅ skønne.”

Kunne du tænke dig at blive makeupartist og hårstylist? Læs meget mere om vores 8 ugers uddannelse, hvor du bliver…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...