fbpx


Kalenderen siger 2015, og det er derfor tid til at rydde op i dit makeupkit! De fleste af os samler uendelige mængder af makeupprodukter, men det er typisk de samme produkter vi bruger hver dag. Her er derfor en miniguide til hvordan du får ryddet op og organiseret dine produkter, så du altid ved hvad du har og hvilke nogen der er ældst.

Saml ind.

– Start med at rode alle skuffer, skabe og tasker igennem for at finde alle dine produkter. Saml det hele, og del det op i kategorier; foundations, pudder, blush, mascara, osv. På den måde skaber du et overblik over hvor meget du egentlig har og om der er noget der skal smides ud. Check altid bag på hvert produkt for at se hvor lang tid de kan holde sig (det står ex. 24M på et lille billede af en ”dåse”, hvilket betyder at produktet kan holde sig i 24 måneder). Hvis produktet har været åbnet i længere tid – UD med det! Det er især mascara mange glemmer at skifte hver 3. måned. Husk på, produkterne er konstant i kontakt med dit ansigt eller hænder, hvilket betyder at der hurtigt kommer bakterier i.

Organiser.

– Når du har sorteret alt det makeup fra der er for gammelt eller du ikke bruger, er det tid til at organisere makeuppen. ’Out of sight, out of mind’ er en fantastiske statement om den måde man forholder sig til sin makeup på. Det er derfor vigtigt at du samler det hele i én skuffe (hvis du har meget makeup er der selvfølelig ikke plads i én skuffe), som du inddeler med små plastik bokse. I hver boks er der én kategori, eks. foundation, hvor de nyeste eller uåbnet ligger inderst. På den måde får du brugt de ældste først – og hvem ved, måske forelsker du dig på ny i din gamle foundation.

Lav status.

– Gør op med dig selv hvilke produkter du ikke behøver købe foreløbigt – Hvis du har 6 flydende eyelinere er det måske bedre at bruge dine penge et andet sted. Derudover er det vigtigt at lave status hver anden måned, for at se hvilke produkter du har købt, og hvad du eventuelt mangler.

Her er lidt inspiration til hvordan dit makeupkit kan se ud:

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...