fbpx


NEW IN : DIOR ADDICTS LIP LACQUER

 

DIOR. Sexy lips are back!

Dior er kendt for både fashion, parfumer og ikke mindst makeup. Et brand de fleste forbinder med eksklusivitet og luksus! Det gælder også os!
Disse smukke, glansfulde og bløde lip laquers fra Dior må du næsten have hørt om?
De har tilføjet 18 nye nuancer til deres Laquer Stick range, og vi elsker både farverne og formlen på dem!

Formel


Lip Laquers er kendt som en mættet læbe farve, som føles som en lip balm på læberne. Den er super vægtløs og er fantastisk her til sommer, da den både fugter, giver glans og holder længe.
Den giver dine læber et shiny finish, og selvom det lyder som noget, der skal touches op ofte, så holder disse farven i flere timer! Derudover sørger formlen for, at dine læber er fugtede i op til 6 timer og tørrer dem ikke ud i løbet af dagen.

Lip Scrub

For alle os, som elsker læbestifter og ikke mindst liquid lipsticks, så er der også kommet en helt fantastisk lip scrub fra Dior!
Den ser ud som en læbestift, så den er skøn at have med ‘on the go’ i tasken. Og så har den en lækker balm’y konsistens med små partikler i, som scrubber læberne, når du bevæger den frem og tilbage, som du ville gøre med en almindelig læbestift.
Den er super at bruge, før du anvender et læbeprodukt, ikke kun for at tilføje hydrering til læberne, men også for at prime dem, for hvad der skal komme.

Farver

Fra venstre til højre i billedet # 550 Tease, # 877 Turn Me Dior, # 684 Diabolo, # 924 Sauvage.

Læs mere om vores professionelle 8-ugers uddannelse

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...