fbpx


I dag var Nicci afsted til 9PRs presseevent for Sephoras efterårsnyheder i 2018, og det gik ikke stille for sig! Med lækre brands som bl.a. BECCA, Hourglass, NARS, Natasha Denona og mange flere, var der mange lækre produkter at falde i svime over.

 

 

Der var særligt fokus på banebrydende hudpleje og inden for makeup var det særligt den glødende hud og læbestifter, som tiltrak opmærksomhed. Dygtige konsulenter stod klar til at introducere de nye brands og produkter.

 

 

Et af de helt store highlights ved 9PRs event, var at selveste Natasha Denona var til stede og fremviste sin overvældende smukke makeuplinje, som netop kommer til Danmark nu! Hun demonstrerede produkter og teknikker på en model, og Nicci, som har fulgt Natasha i flere år på sociale medier, fik en god snak med hende om at videregive sin viden og dele sin passion.

 

 

Vi glæder os til at vise mere om de spændende nyheder her på bloggen!

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...