fbpx


En step by step til “Hot Tomato”looket fra MoonSpoon Saloon showet.

Har du fulgt med her på bloggen den sidste uge, har du måske set de to andre negle guides, som vi har lavet til dig… 🙂 Alle looks har været designet i samarbejde med Essie i forbindelse med Copenhagen Fashion week. Og dette negle look er ingen undtagelse.

Igen er “Hot Tomato”-stylen lavet sammen med Essie, og dette look blev sammen med to andre looks anvendt til MoonSpoon Saloon showet. På selve dagen blev alle modellers negle igen stylet og skabt af Nicci Welsh, Event Teamet med Key Nail Artist, Line Ahnstrøm, i spidsen.

Og sådan laver du looket “Hot Tomato”…

Forberedelse dagen inden:

Mal et stykke normal tape med den neglelaksfarve, du ønsker at arbejde med. Altså den farve, som du ønsker at have som striber hen over neglen. Vi anvendte Essies røde farve “Rose Bowl” i 2-3 lag på tapen. Men brug en anden farve, hvis du har lyst til at arbejde med det istedet :-).

Ligegyldigt hvilken farve du bruger, så husk at lade lakken tørre på tapen i ca. 24 timer…. Herefter kan du skille det fra tapen og klippe præcis den facon, som du vil ha´.

Til dette look skal du klippe lakken i små “strimler”, som fylder ca. bredden af din negl.

Start altid med at preppe dine negle, så de er klar til dit look.

1. Det er altid vigtigt for slut-resultatet at preppe dine negle. Start derfor med at blødgøre dine neglebånd, så du har et godt grundlag. Til looket anvendte vi Essie´s “Disappearing trick”, som blødgører dine neglebånd, så de nemt kan skubbes ned. Din base skal nemlig være er helt ren og flot.

2. Vask også altid hænderne, før du går videre. Så er de fri for olie m.v, og lakken sidder bedre fast.

3 . Så lægger du en basecoat. Vi brugte Essie Basecoat “All in one” til showet.

4. Næste trin er at lægge to lag sort lak på alle negle –  f.eks. farven “Licorise” fra Essie. Her ser du også den røde lak, som vi anvendte på tapen og til “striberne” –  Essies røde “Rose Bowl”. Stiberne skal du lige om lidt sætte fast på den sorte lak.

5. Mens den sorte lak stadig er en smule våd, skal du nu lægge de røde striber/strimler af neglelak på den sorte lak. Brug en tang eller en pincet, hvis du synes, at det er nemmere at arbejde med end fingrene.

Et lille tip! Kan du ikke få striberne til at passe i bredden, så klip lidt af med en negle-klipper eller lille saks 🙂

6. Top looket af med din top coat. Du kan f.eks. bruge “Good to go” fra Essie. Så giver du looket en rigtig flot glans og en super holdbarhed.

7. Afslut med Essie “Smooth Trick Deep Conditioning Cuticle Oil”, som giver dine negle den afsluttende finish. Den giver fugt til dine negle og neglebånd –  og reparerer med det samme tørre neglebånd og negleflader.

Og sådan skaber du en “Hot Tomato”… 🙂

Vil du også lære, hvordan du laver looket “Black with af twist, som du også ser her nedenfor på billedet ?  Du kan se den guide her på bloggen, under “Inspiration”.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...