fbpx


Jeg var inde i MAC Pro Store på Købmagergade, for at lave en personlige makeup pallette. For ikke at blande mit professionelle makeup-kit med mine private produkter, manglede jeg en pallette til mig selv. I butikken kan man selv vælge, hvad der skal være i ens pallette; øjenskygger, contour, blush, osv., og hvor mange farver man gerne vil have – dvs. man laver sin egen specialdesignet pallette. Det er en fantastisk måde at få præcis de farver man ønsker, og samtidig få fantastisk vejledning omkring tekstur og hvordan man påfører de forskellige produkter. Jeg valgte, at lave en stor pallette, da jeg på den måde både havde plads til, øjenskygger, blush, contour, highlight og bryn farver. Hvis du står og skal købe nye makeup produkter, er det virkelig et besøg værd, at gå ind forbi butikken, og se deres store udvalg af produkter.

Palletterne fås i 4 forskellige størrelser; én med plads til 2 øjenskygger, én med plads til 4 øjenskygger, én med plads til 15 øjenskygger eller 6 blushes/contour, og én med plads til 30 øjenskygger eller 12 blushes/contour. Du kan også mix n’match som jeg gjorde – Her er hvordan jeg valgte min personlige pallette:

Først valgte jeg størrelsen på palletten – én med plads til 15 øjenskygger og 6 blushes/contour. Derefter gik vi over til det kæmpe udvalg af øjenskyggefarver, hvor jeg valgte nogle jeg kunne bruge til mine bryn (grålige og brunlige toner med matte finish), nogle med shine i naturlige toner, nogle til at lave et smokey eye, og til sidst nogle i varme rødlige toner. Et perfekt mix af alle de toner jeg har brug for!

Derfter gik vi over til blushes og contour/highlight farverne. Her valgte jeg 1 contour farve, 1 highlighter og 4 blushes med rosa/pink/peach toner.

Oppe ved kassen samlede Peter min pallette, så den var klar til brug!

Og Voila, så var min personlige makeup pallette klar!

Den side af palletten med øjenskygger. Øverst til venstre er mine fire bryn farver. Lige under bryn farverne er mine smokey eye farver. De 6 nederst til er mine naturlige toner med shine. Lige over dem er mine rødlige toner, og sidst men ikke mindst min highlighter.

Den side af palletten med Blushes (4 øverste) , contour (nederst til højre) og highlighter (nederst til venstre).

Jeg elsker at kigge rundt i butikken, og finde inspiration fra de mange forskellige produkter og farver.

Nogle af deres pro-produkter. Så farverigt og smukt!

MAC har et stort udvalg af falske øjenvipper – der er noget for enhver smag.

Besøg butikken og lav din personlige makeup pallette. Tusind tak til Peter og MAC for den fantastiske hjælp og service – det er en fornøjelse hver gang.

Xxx Nicci.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...