fbpx


Har du styr på din makeup til weekendens fester? For at kunne lave en smuk makeup er det essentielt at have gode redskaber – ellers kan et smokey eye meget hurtigt gå hen og ligne noget fra dagen før. Nicci Welsh 14stk. Pro-pensler og Mini Penselsættet er den ultimative kollektion for professionelle, men også til enhver anden der gerne vil opnå flotte resultater med deres makeup – uanset niveau!

Mini penselsættet passer perfekt ned i enhver håndtaske, og indeholder de 7 mest nødvendige pensler: Foundation/Powder, Blush, Eye Blend, Eye Shadow, Eyeliner/Eyebrow, Concealer, Eyebrow/Eyelash pensel. Med dette sæt kan du lave alle basis looks uden problemer. Penslernes form og størrelse er særligt udvalgt og tilpasset af Nicci. Hun har igennem 2 år udviklet penslerne – De er blevet testet backstage til utallige shows, på celebs inden Red Carpet Events, musikvideoer, beauty photoshoots, osv.

Penslerne har været rundt om i verdenen med forskellige celebrities og er et ’must-have’ i håndtasken for mange af Nicci’s kunder. Derudover har nogle af Danmarks bedste makeupartister og vores Pro-team også fundet kærlighed til både det store Pro-sæt og mini penselsættet i deres arbejde. Køb dine pensler her, og lav makeup som en professionel: http://nicciwelshshop.com/category/makeup-pensler-1/

Her kan du se celebrities og makeupartister med deres Nicci Welsh Pensler:

Photocredit: @christianesm – Christiane Schaumburg-Müller har haft sine pensler med i varmere klima. Læs mere på hendes Instagram om hvor hun har været henne.

Photocredit: @saselines – Saseline har altid sit mini penselsæt med i tasken. Læs mere på hendes Instagram om hvorfor det er perfekt at have med til touch-ups.

Photocredit: @annestaunsager – Makeupartist Anne Staunsager arbejder med de 14 pro-pensler.. Se mere af Annes fantastiske arbejde på hendes Instagram.

Photocredit: @mariethomsenbaby – Makeupartist Marie Thomsen deler ud af hvilke pensler der er hendes ‘must-have’ på hendes Instagram og blog – Nicci Welsh Pro-pensler er nogle af hendes favoritter.
Photocredit: mariaangelova_fashionaddict – Stylist Maria Angelova er vild med hendes mini penselsæt – læs hvorfor på hendes Instagram.
Photocredit: @lineahnstroem – Line Ahnstrøm fra vores pro-team med sit mini penselsæt – læs mere om hendes tanker om penslerne på hendes Instagram.
Photocredit: @niniej – Nini Jørgensen fra vores Pro-team fortæller om hvorfor hun elsker at arbejde med sine Nicci Welsh pro-pensler på hendes Instagram.
Photocredit: @camillamieeriksen – Camilla Mie fra vores Pro-team har sammen med Line Ahnstrøm skabt denne fantastiske læbe til et photoshoot. Se mere fra shootet på begge deres Instagram.
Minikit_displ_1
Mini Penselsættet 479kr. Køb det her: http://nicciwelshshop.com/product/mini-penselsaet-40/
Prokit_displ.2
Alle 14 Pro-pensler kan du lige nu købe til tilbudspris 2.199kr. Køb det her: http://nicciwelshshop.com/product/penselsaet-komplet-saet-108/ 
Penslerne sælges også individuelt: http://nicciwelshshop.com/category/makeup-pensler-1/
 1. Foundation/Powder – 339kr.
 2. Foundation – 279kr.
 3. Blush – 259kr.
 4. Eye Blend – 199kr.
 5. Eye Shadow Contour – 205kr.
 6. Angle Eye Shadow – 205kr.
 7. Eye Shadow – 199kr.
 8. Concealer – 175kr.
 9. Eye smudge – 199kr.
 10. Eyebrow / angle Eyeliner – 159kr.
 11. Fan Brush – 129kr.
 12. Eyebrow/eyelash – 129kr.
 13. Lip Brush – 165kr.
 14. Eyeliner – 165kr.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...