fbpx


Hvert år dukker der nye ansigter op på catwalken og på forsider af store internationale magasiner. Vi har spået hvilke 4 modeller der er et ’must’ at holde øje med i 2015. Læs mere om de gudesmukke piger her under:

Skærmbillede-2015-01-20-kl.-12.58.48
1. Olympia Campbell

Agency: Viva Model Management London
Oprindelse: England

Den unge Olympia har allerede lavet kampagne for Lanvin, men det var under de mange SS15 shows, at Olympia virkelig skinnede igennem. Her gik hun bl.a. shows for Chanel, Sonia Rykiel, Fendi og Louis Vuitton. Det er ikke fra fremmede at hun kender til modelverdenen, hendes ældre søster, Edie, er bestemt ikke et ukendt navn i modebranchen. Go Campbell sisters!


2. Aya Jones

Agency: Paris Silent Models
Oprindelse: Frankrig

Med store uforglemmelige dådyr øjne og læber ’to die for’, er den franske model Aya Jones hurtigt blevet et kendt ansigt. Style.com nævnte hende fornylig i deres ’top 10 spring models 2015’. Aya gik SS15 shows for bl.a. Valentino, Prada, Miu Miu, Nina Ricci og Viktor&Rolf. Hun er blevet sammelignet med Naomi Campbell og Iman, hvilket man kun kan nikke genkendende til.


3. Maartje Verhoef

Agency: Women Management (NY)
Oprindelse: Holland

Maartje har tidligere lavet kampagne for Prada, men det var under SS15 showsne at hun virkelig sat sit præg – hun gik hele 66 shows. Hun åbnede bl.a Donna Karen og lukkede Ralph Lauren, Victortia Beckham og Valentino. ‘She is here to stay’, og vi er vilde med hende!


4. Hailey Baldwin

Agency: Ford Models
Oprindelse: USA

Hun er veninder med ingen andre end ’it’ pigerne Kendall Jenner og Gigi Hadid . Den smukke Hailey gjorde for alvor indtryk med hendes LOVE Magazine cover, men har siden gået shows for Sonia Rykiel, Ford og Topshop Unique SS15. Vi er sikre på at med den venindegruppe og det udseende at det ikke er det sidste vi har set til hende.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...