fbpx


Monica Godinez er makeup artist for MAC Cosmetics og arbejder idag i Mexico City hvor hun flyttede til i 2010. Her er lidt om Monica og hendes absolut yndlings produkter til at lave den perfekte hud.

Her udtaler Monica sig om sine yndlings produkter til MAC´s hjemmeside. Du kan læse om mange andre af MAC´s internationale makeup artisters favorit produkter på samme side under The Artist.

Hendes Favorit Produkter er:

fix +

– Gør huden strålende frisk og binder makeuppen. Du sprayer huden med denne supernærende cocktail af vitaminer, mineraler. Den har beroligende ingredienser, en blanding af grøn te, kamille, og agurk, som med sin naturlige duft af sugi-ceder giver en super frisk overflade til dit ansigt.

Prep n´ Prime Powder

Silkeblødt pudder, der ikke ses, men binder makeuppen. Reducerer skinnende områder i huden og gør porer, linjer og skønhedsfejl mindre synlige.

Mineralize consealer

Beriget med mineraler og naturingredienser, der plejer og behandler huden. Cremet concealer, som glider let over huden. Fantastisk holdbarhed. Giver en medium dækning med en smuk og naturlig finish.

Eyebrows real color

Øjenbrynsblyant, der altid er klar til brug og let at dreje op og ned – definerer brynene perfekt. Giver dig lige præcis det, du har brug for: form, farve og fyldeTechnokohl liner

Technakohl Liner

En ‘mekanisk’ eyelinerblyant. Blød og cremet konsistens med en intens og flot farve. Tones ud ved påføring, tørrer hurtigt, gnides ikke ud og giver en superholdbar finish.

Paint Pot

Giver en helt ensartet dækning uden striber eller klumper. Glider let hen over øjenlågene. Cremeprodukt, der kan blandes med andre MAC.-øjenskygger og -linere.Cremeblend blush

Cremeblush

En enkel og banebrydende rouge – den er cremet, let at tone ud og giver dig medium dækning med en naturlig finish, der er glat, dugfrisk og superholdbar.

Lustre Drops

Vandbaseret formel, der glider let over huden, og giver en smuk perlemorsglans. Inspireret af den populære MAC Face and Body FIX. Fåes i en bronze og en lys highlight udgave.

Mineralize riched lipsticks

En fugtgivende formel der er fyldt med lækre mineraler som er med til at give læben den perfekte glans og mæthed. Rig på deres farvemæthed.
Photos from:
Maccosmetics.com
magasin.dk – MAC

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...