fbpx


Hun er vores nyeste skud på instruktør-stammen, men hvis i følger @nicciwelshacademy på enten Facebook eller Instagram, så er i med sikkerhed stødt på hende før. Hun har nemlig i lang tid arbejdet bag skærmen, kameraet osv. her hos Nicci Welsh Makeup Academy!

Vi kan med stolthed præsentere Sofie, som ikke blot er tidligere elev (længe siden nu) og derfor uddannet professionel makeupartist og hår stylist – men som i dag også er instruktør her på Nicci Welsh Makeup Academy!
Derfor synes vi også at det var på tide, at vi introducerer hende, så i kan lære hende lidt bedre at kende.

Så læn dig tilbage, og mød Sofie lige her.

3 HURTIGE

Navn: Sofie Brix Olsen

Alder: 25

Job/jobs: Freelance makeupartist, content provider for Nicci Welsh (her skriver jeg artikler om makeup, hår, trends, osv. og laver Youtube videoer) og Makeupartist hos MAC Cosmetics.

Hvad underviser du i her på akademiet? Youtube og alt bag en Youtube video, såsom lyssætning, redigering, apps, camera, mm. 

Hvad laver du når du ikke er instruktør på NWMA? Udover at arbejde de steder, som beskrevet ovenfor, så er mine veninder, familie, kæreste, træning, Youtube og mad mine prioriteter. What more does a girl need, eh!

Hvad har du lavet før du startede som instruktør på akademiet? Der var jeg PR & Communiction Manager for Nicci Welsh

Hvilket beauty job er du mest stolt af at have lavet / været med på? Jeg er mest stolt over, at have været med til at starte Nicci Welsh Makeup Academy’s Instagram op, da jeg synes det er en fantastisk platform, der giver indblik i livet som elev OG freelance makeupartist og hårstylist. 

Så til de lidt hyggelige og sjove spørgsmål

 

Hvornår startede du med at gå med makeup? Uh, sådan rigtig startede med at gå makeup (man havde vel sneget lidt makeup på når ens forældre ikke så det), var i 6. klasse. Der var mascara og brun øjenskygge et sikkert hit, hver gang!

Hvor lang tid bruger du på at gøre dig klar om morgen? Det varierer meget! Hvis jeg skal på arbejde i MAC bruger jeg ca. en time på min makeup – Ellers bruger jeg alt fra 0 til 30 min. 

Hvad bruger du længst tid på om morgen – hår eller makeup? MAKEUP! Jeg er kæmpe fan af ‘I woke up like this’-hårlooket, da det kræver minimal tid og ‘effort’. Med lidt ‘Dry Texturizing Spray’ fra ORIBE i spiderne, er jeg klar til at gå ud af døren. 

Hvilket makeup-produkt bruger du hver dag? For mig er det essentielt, at have en fugtet og velplejet hud, for at kunne lave en smuk makeup – Derfor er mine daglige ‘must-have’ skønhedsprodukter, en serum fra Mario Badescu og MAC Face and Body Foundation. Dem bruger jeg hver dag (plus mange andre). 

Hvilket skønheds-produkt synes du, der er overvurderet? Jeg vil hellere snakke om produkter der er UNDERvurderet – Hudplejeprodukter bliver ofte glemt. Mine favorit hudplejeserier er Mario Badescu, Kiehl’s og MagicStripes. 

Hvorfor ville du være makeupartist? Det var en drøm for mig, allerede fra jeg var helt lille. Jeg har altid elsket makeup, og efter gymnasiet besluttede jeg mig for at gøre noget ved drømmen. 

Hvor finder du inspiration til nye looks? Selvfølgelig de oplagte: Instagram og Youtube – Derudover finder jeg også stor inspiration fra de mennesker jeg arbejder sammen med, samt når jeg går på gaden. Det lyder meget klichée, men det er sandt. 

Fortæl os noget, som vi helt sikkert ikke ved om dig? Jeg er bange for at flyve. Men gør det alligevel.

Hvor kan vi ellers finde dig? På Instagram under: @sofiebrixx

I mens vi venter på at et nyt hold elever skal starte her på akademiet,
så skal du hoppe over og følge både
Sofie og akademiet på Instagram,
for mere makeup og hår inspiration.

 

Eller læs hvordan du kan blive elev her på Nicci Welsh Makeup Academy

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...