fbpx


I har helt sikkert hørt om hende, hvis i følger @nicciwelshacademy på enten Facebook eller Instagram.

Vi er nemlig ret stolte af Nini, som er professionel makeupartist og hår stylist OG Head of Education / instruktør her på Nicci Welsh Makeup Academy! Derfor synes vi også at det var på tide, at i lærte hende lidt bedre at kende.

Så læn dig tilbage, og mød Nini lige her.

3 HURTIGE

Navn: Nini Elisabeth Jørgensen

Alder: 25

Job/jobs: Jeg er freelance makeupartist / hairstylist og så er jeg instruktør og underviser jeg på Nicci Welsh Makeup Academy.

Hvad underviser du i her på akademiet? Jeg underviser i både makeup og hårstyling.

Hvad laver du når du ikke er instruktør på NWMA? Ofte er jeg på et andet job, f.eks. photoshoots, tv optagelser, laver brude klar til deres store dag, reklamer, shows osv. Som freelance kan man blive booket til mange forskellige jobs.

Hvad har du lavet før du startede som instruktør på akademiet? Jeg er tidligere uddannet frisør. Så inden jeg startede som elev på akademiet, stod jeg i salon i Nordjylland hvor jeg er fra. Derefter blev jeg som sagt elev på skolen i januar 2013.

Hvilket beauty job er du mest stolt af at have lavet / været med på? Det må være at lave Christiane Schaumburg-müller på forsiderne til chrichri magasinerne.

Så til de lidt hyggelige og sjove spørgsmål

 

Hvornår startede du med at gå med makeup? Da jeg var 14 år, og det var kun mascara og pudder!

Hvor lang tid bruger du på at gøre dig klar om morgen? Det kommer an på hvad jeg skal! Det kan tage alt fra 15 min til 45 min.

Hvad bruger du længst tid på om morgen – hår eller makeup? Makeup. Mit hår får ofte lov til tørre i mine naturkrøller, og så bruger jeg ikke så meget tid på det. Men hvis jeg styler det bruger jeg ca. lige lang tid på makeup og hår.

Hvilket makeup-produkt bruger du hver dag? Jeg bruger flere hver dag! Men bl.a. MAC Waterweight Foundation, Benefit Roller Lash og Nars ORGASM Blush.

Hvorfor ville du være makeupartist? Meget simpelt, så havde jeg ingen ide om hvad jeg lavede når jeg lagde makeup, og var vildt bange for det, når der var kunder der skulle have makeup på. Det samme med håropsætninger faktisk. I dag er det helt modsat. Jeg elsker at lave opsætninger, style hår og lave makeup på andre mennesker. 

Hvor finder du inspiration til nye looks? Primært Instagram. Men det kan også være fra fashion shows eller dygtige makeup artister og hårstylister rundt omkring i verden, som jeg ser eller kender til via Instagram.

Hvor kan vi ellers finde dig? På Instagram under: @niniej

I mens du venter på at møde endnu en af vores instruktører her på akademiet,
så skal du hoppe over og følge
Nini og akademiet på Instagram,
for mere makeup og hår inspiration.

 

Eller læs hvordan du kan blive elev her på Nicci Welsh Makeup Academy

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...