fbpx


Screen-Shot-2015-04-09-at-13.57.15

Det er modeuge her i København og vi er som altid med backstage med vores proteam her fra Nicci Welsh. Igen i år vil vi have vores fantastiske elever med til show og vi skal nok opdatere med billeder når vi kommer dertil. Men indtil da får i lidt fra tidligere shows.

Det er altid skønt at lade sig inspirere og få nye ideer til sit ofte meget trivielle look.

Det ved alle de trendsættere som giver os nytænkninger så som det vi ser i modebladene, hos bloggere og på de sociale medier. Men det hele starter nu stadig et skridt tidligere end der, nemlig på The Catwalk. Her ser vi for første gang hvad de kreative designere, makeup artister og hårstyliser går og forudser for den kommende trend.

Det skal blive spændende at se hvad den danske modeuge har i ærmet og når weekenden er ovre vil vi alle ha en meget bedre ide om det. I mellemtiden kan vi jo se på nogle at de trends som vi tidligere har set på catwalken og hvem ved, måske kommer vi til at se mere til et par stykker af dem igen ?

Grafisk – pastel – ombre – nude….vi må se.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...