fbpx


Endelig lykkedes det os…..

Mia Pelch - tidligere elev på Nicci Welsh Makeup Academy

– at få en snak med tidligere elev Mia Pelch – hun har nemlig rigtig travlt!

Når hun ikke laver X-Factor, hvor hun er personlig hår og makeup artist for Sanne Salomonsen, underviser hun, laver shows, photo shoots, musikvideoer og meget mere. Pyha – vi bliver helt forpustet!

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for denne super talentfulde og ambitiøse kvinde……

Mød Mia Pelch

4 HURTIGE 

Navn: Mia Pelch

Alder: 31 år.

Job/jobs: Freelance Makeup & Hårstylist

Uddannelse: 4 årig frisør uddannelse, Kosmetolog Uddannelse, Nicci Welsh Makeup Academy.

Gulddreng - Interview med tidligere elev på Nicci Welsh Makeup Academy - Mia Pelch
Gulddreng - Interview med tidligere elev på Nicci Welsh Makeup Academy - Mia Pelch

Fortæl om dit seneste freelance job:

 • Mit seneste job var et shoot for Le Management. 2 New Face modeller og en model der skulle have nye billeder til deres hjemmeside. Fotograf var Charlotte Ea som er virkelig dygtig.

Du er hår og makeup artist for Sanne Salomonsen til den nye X Factor – fortæl hvordan du fik jobbet:

 • Jamen jeg var så heldig at have mødt Sanne et par gange før på et andet job for Tv2 og der klikkede vi rigtig godt. Hendes faste hår og makeupartist igennem mange år var stoppet og hun manglede derfor en der kunne hjælpe til X factor. Jeg var slet ikke sikker på at få det men havde været til en prøve hos hende og ventede på svar. Hendes manager ringede så en uges tid efter og sagde jeg havde fået det.

Hvad laver du når du ikke er på X Factor?

 • Når jeg ikke laver X factor er jeg underviser for Ghd, laver nogle forskelllige TV jobs, Musik videoer eller photo shoots og så er jeg også en del af Nicci Welsh Pro Team hvor vil laver fashion week, Award shows osv. Laver nok mest indenfor musikbranchen I øjeblikket men elsker at lave noget forskelligt indenfor alle brancher.
Mascha Vang - Interview med tidligere elev på Nicci Welsh Makeup Academy, Mia Pelch
Mascha Vang - Interview med tidligere elev på Nicci Welsh Makeup Academy - Mia Pelch

Hvad har du lavet før du tog din uddannelse på Nicci Welsh Makeup Academy?

 • Efter jeg blev færdig som frisør I 2008 tog jeg ud og rejse. Gik på Steiner Academy i London som hår stylist og tog derefter ud i verden og arbejdede på et krydstogt skib. Da jeg kom hjem igen fik jeg job hos Cha Cha Cha. Jeg har altid drømt om at lave det jeg laver idag så gik allerede med tanken om at tage noget eksta Makeup uddanelse og så starte med at arbejde på drømme karrierren. Var egentlig aldrig I tvivl om hvilken skole jeg skulle vælge for jeg synes man lærer rigtig mange forskellige ting hos Nicci og så er der flere veje man kan vælge at gå med det efterfølgende. Synes især det er virkelig fedt man lærer omkring sociale medier og hvordan man kan bruge dem I sit job. 
 

Hvilket beauty/freelance job er du mest stolt af at have lavet / været med på? 

 • Den er svær for har lavet en masse spændende jobs efterhånden men Xfactor er nok et af de største jobs jeg har været med på. Er ret stolt af at det er et job jeg selv har arbejdet hårdt for at få og det er den bedste følelse når det så lykkedes. 

Vi ved du har travlt, men hvad laver du når du ikke arbejder?

 • Jeg elsker at rejse og gør det ligeså snart jeg kan komme til det ! Så har jeg den bedste familie man kan ønske sig og veninder der støtter mig selv om man nogen gange må aflyse pga job. Prøver også at få trænet et par gange om ugen og så elsker jeg god mad.
Mia Pelch' work - tidligere elev på Nicci Welsh Makeup Academy

Hvornår startede du med at gå med makeup?

 • Mener jeg var omkring 11 da jeg startede med at eksperimentere med Makeup. Det var ikke specielt kønt og kan huske jeg brugte en helt sort eyeliner på brynene ! Men tror interessen startede tidligt og har altid været meget kreativ og malet en del med min mor. Var også altid den der skulle Makeuppe og lave hår på veninderne. 

Hvor lang tid bruger du på at gøre dig klar om morgenen?

 • Jeg plejer at vaske hår om aftenen så det kun skal glattes eller krølles om morgenen. Min Makeup er jeg ret hurtig til, kan gøre det på ca 15 min. Foundation, bryn lidt contour på kinder og øjne og så noget på læberne. 

Hvad bruger du længst tid på om morgenen – hår eller makeup?

 • Det kommer lidt an på hvilket look jeg kører for kan godt lide at der er en balance og det passer til hele ens outfit. Men er håret ret enkelt bruger jeg mere tid på Makeuppen og omvendt.

Hvilket makeup-produkt bruger du hver dag?

 • Er meget glad for min Benefit Professional Primer. Hvis jeg ikke har den på sidder min Makeup slet ik ligeså flot og holder ikke på samme måde.
Billede af Mia Pelch - tidligere elev på Nicci Welsh Makeup Academy

Hvorfor ville du være makeupartist? 

 • Som nævnt tidligere har jeg altid drømt om det og har aldrig haft lyst til at lave noget andet end det! Der var dog en periode jeg gerne ville være designer men det fandt jeg hurtigt ud af ikke var mig da det krævede man skulle bruge meget tid på at sy.
 

Hvor finder du inspiration til nye looks?

 • Bruger både instagram og Pinterest til at finde inspiration og så elsker jeg at tage nye kurser! Var med på Mario Dedicanovic Master Class New York i august, som var virkelig inspirerende og lærerigt! 

Hvor kan vi ellers finde dig?

 • Som freelancer er jeg lidt over det hele, dog mest I Københavns området. Håber på flere jobs i udlandet det kommende år. Min hjemmeside er næsten færdig www.miapelch.com og ellers kan man følge med i min skøre hverdag på instagram @Miapelch

Kunne du tænke dig at læse mere om Mia Pelch’s uddannelse kan du få mere information….

Du kan også kigge indenfor på Nicci Welsh Makeup Academy

på Instagram: @nicciwelshacademy og Facebook: @nicciwelshacademy 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...