fbpx


Den smukke IDA som vi først lærte at kende gennem X-faktor for ca 2 år siden er nu udkommet med en smuk single og vi var med hende hele dagen backstage.

Du kan se hendes video her:

Vi startede i makeuppen kl 8.00 om morgenen og vi havde en dejlig lang dag foran os. Ca 14 timer…..Det er hvad man kan forvente på disse dage, men hvis man elsker det man laver, så er det heller ikke noget problem.

Første step er selvfølgelig at få sat gang i forberedelserne til håret og makeuppen.

IDA´s look er bygget op med:

1. Prep af huden som består af afrensning og tilføring af glans og beauty så huden står smukkest på video.

2. Vi har brugt careblendoils og face n´ body fra MAC til at give hendes hud en lækker glød.

3. Spot concealed under øjne, næse og små steder hvor vi behøvede en let dækning. Her brugte vi Bobbi Brown stick foundation.

4. Airbrush for en perfekt finish

5. Contour og Highlight

6. Groundwork på øjnene og godt med mascara

7. blush i farven pinch o´ peach fra MAC.

8. læbebalsam på læberne med en tint af en nude

Accessories, sko og tøj skal også gøres klar og fittes, så vi kan arbejder effektivt i løbet af dagen. Til denne video er det en af danmarks dygtigste stylister der har tryllet: Christian Schleisner.

Vores skønne assistent Sofie Brix er også med på shoot idag og sørger for at vi har alt hvad vi skal bruge parat, rengjort og lige til at gå til hele dagen.

Når alt er hår, makeup, tøj, accessories og sko er på plads, er det tid til at finde fotografen og vores location. Det er Michael Christensen fra Gauch Film som stå bag denne produktion. www.gaucho-film.dk

Ved denne video havde vi også fornøjelsen af at have vores elever fra akademiet med, og vise dem hvordan et normalt forløb på en musikvideo forholder sig. Her er lidt fra de forskellige optagelser vi var igennem.

Tak for en fantastsik sjov dag til hele holdet som altid gør det muligt. Lysfolk, fotografer, pladeselskaberne, artisterne, lydfolk, makeup & hår, stylister, runnere, catering, location osv.

_______________________________________

Dette blogindslag er skrevet af Line Ahnstrøm

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...