fbpx


I onsdags d. 24. januar blev der afholdt NARS Masterclass på akademiet for tidligere og nuværende elever. Dét at der bliver afholdt gratis masterclasses er en af de ting, som kendetegner uddannelsen hos Nicci Welsh Makeup Academy, og som vi oplever at eleverne – nye som gamle – har stor glæde af. Trods man som makeupartist udvikler sine egne teknikker og får sine egne favoritprodukter, er det altid lærerigt og inspirerende at se hvordan makeupartister med mange år i branchen gør, og hvilke produkter de vender tilbage til.

Igen var det makeup artist Christel Storm, som er tidligere elev på akademiet og nu sell-out manager for NARS i Skandinavien, og makeup artist Emelie Fritzdorf fra Stockholm, som er på NARS Backstage team, som afholdt masterclass’en.

Udover at fortælle om hele NARS’ historie og deres egne baggrunde, fortalte Christel og Emelie om forskellene ved Editorial Makeup og commercial/”Social Media” makeup. Emelie kreerede hvert look på hver side af ansigtet på modellen, så de store kontraster virkelig blev tydeliggjort.

På øjnene var det ”glitter eyes”-trenden og cut crease som blev fortolket. Editorial makeup (venstre side) er generelt meget mere minimalistisk – særligt når det kommer til huden, hvor det her var NARS Tinted Moisturizer som blev benyttet. Omvendt er commercial/”Social Media” makeup (højre side) en del mere dramatisk og dækkende, og her blev den populære NARS Sheer Glow foundation brugt, som Emelie dog forklarede ikke føltes ”tung” på huden og stadig havde det naturlige, glødende look, trods en højere dækkeevne.

 

Det næste look havde fokus på eyeliner. Hvor et editorial look med eyeliner ofte er noget skævt, grafisk, anderledes, består en commercial/”Social Media” eyeliner oftest af den klassiske ”wing”, som kan være en udfordring for mange, fordi den bør følge øjets naturlige form og linjer, som jo er forskellig hos alle. Her i en smokey udgave.

Som altid en spændende aften, som Christel og Emelie formåede at gøre lærerig – men også super sjov – og de to timer fløj afsted med en masse grin og gode spørgsmål fra eleverne.

 

Har du også en drøm om at blive en professionel hår- og makeup artist, kan du tilmelde dig lige her:

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...