fbpx


Vi er meget stolte af vores tidligere elever – Deres kreativitet, makeupkundskaber og forståelse for faget. Marie Dausell er en af vores fantastiske tidligere elever, og hendes inspirerende portfolio understreger hendes talent! Efter Marie var færdiguddannet fra Nicci Welsh Makeup Academy, begyndte hun at assistere makeupartist, Anne Staunsager, og ved siden af kreerede hun smukke makeuplooks, til sin Instagram. Maries fantastiske talent blev hurtigt rost, blandt nogle af verdens mest anerkendte makeupartister, såsom Pat McGrath og Val Garland. Marie lever i dag af at være freelance makeupartist og har nu over 50K følgere på Instagram.

Her er Marie’s tanker om, at have gået på Nicci Welsh Makeup Academy:

”Efter mange år med drømmen om at blive makeupartist tog jeg endelig springet og startede på Nicci Welsh Makeup Academy. Aldrig er to måneder gået så stærkt. Det var en fantastisk oplevelse, og en af de bedste beslutninger jeg har taget i mit liv.  For mig var Nicci Welsh Makeup Academy en rigtig god start på min karriere, og uddannelsen gav mig de rette redskaber og de basic teknikker jeg manglede til at springe ud i livet som makeupartist. Nicci gav mig nogle super gode råd med på vejen, og guidede mig i den helt rigtige retning i industrien – det vil jeg være hende evigt taknemmelig for.”

MARIE DAUSELL

VIL DU LÆSE MERE OM MARIE’S MAKEUPARTIST UDDANNELSE? LÆS ALT OM DEN…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...