fbpx


Neglelak er over de seneste par år, blevet en kæmpe trend inden for beauty branchen, da det er en fantastisk accessory. Men de fleste har oplevet, at deres neglelak ikke holder mere end et par timer, også selvom man har gjort det efter ”neglelak bogen”. Her er nogle tricks, som er så basale at de ofte bliver glemt, men de vil få din neglelak til holde i uger i stedet for timer. God fornøjelse!

nail-cuticles

1. Push it back – Neglebånd er et mysterium for mange! Inden du går i gang med noget som helst andet, er det vigtigt at du anvender en god håndcreme, som fugter dine neglebånd. Når de er fugtet kan du forsigtigt skubbe dem tilbage med en træpind. Klip den ikke af, da det vil gøre dem tørre og genstridige.

sephora-_express_-_nail-polish-remover
2. Wipe it off – næste step er neglelaksfjerner. Der kan være gammel neglelak, fedtstof fra madvare og cremer, osv. på neglen, hvilket kan medvirke til at neglelakken ikke fæstner ordenligt.
cnd-stickey-base-coat-en
3. It’s all about the base – 9 ud af 10 bruger ikke en base coat inden de påføre deres neglelak, da det virker unødvendigt. Det er ekstremt vigtigt at anvende en base da det giver en ensartet overflade og mindsker misfarvning af neglen.
not-too-much-nail-polish

4. Less is more – Når du går i gang med selve neglelakken er det essentielt for holdbarheden, at du påfører den i meget tynde lag. På den måde tørre hvert lag ordenligt, og du får en ensartet farve over hele neglen.

Screen-Shot-2015-02-17-at-09.59.051
5. Tools – Hvis du har en lille makeuppensel som du alligevel ikke bruger, er den perfekt til at fjerne neglelak der er kommet på afveje. Påfør en lille smule neglelaksfjerner på en vatrondel, dup penslen på den og kør den derefter over det område hvor du har lavet en lille fejl.
6. Wait, wait, wait – Hvis du har en opvask stående fra dagen før eller mangler at vaske hår, er det bedst at tage gør det inden du går i gang med den helt store manicure omgang. Al det varme vand vil gå ind og ødelægge dine fine negle på ingen tid!

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...