fbpx


Den Københavnske modeuge efterlader os altid med top-klasse inspiration og det var ikke anderledes da vi i august så Malene Birgers take on den kommende spring summer 2013.

Gæsterne venter i spænding på The Show.

      

By Malene Birger, en berømt dansk high-end designer og uden tvivl en af Danmarks største navne. Hendes kollektion for SS 2013 er forfriskende, feminin og bære præg af en uforglemmelig kommende sommer og forår 2013.

Looket er så fint sammensat med et enkelt og elegant look i hår og makeup i kontrast til de meget feminine og farverige teksturer, blomster og mønstre vi kommer til at se mere til.
Skulle jeg give jer en step by step for makeuppen, så se med her.

 

Foundation – gå efter en let og luftig forundation der giver din hud en naturlig glød på en sommerdag. Fx. Face ´n Body fra MAC Cosmetics

En creme highlight på kindbenene

En mild rosa blush til at give kinderne en frisk nuance

En geleliner/cremeeyeliner til at lave den perfekte 50´er inspireret eyeliner som er godt fyldig på yder delen af lineren.

Fugt læberne med et svag kirsebærssaftigt lignende produkt, så de ikke kommer til at se makeuppet ud. Benefits kan varmt anbefales og kan købes hos Seprhora.

Så er spørgsmålet bare hvad kommer vi til at se til Malenes nye show her om godt en uges tid. Vi kan kort fortælle at Essie er med indover hendes show…..tys tys kan ikke sige meget mere endnu. 

 

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...