fbpx


Nude er den nye black. Det er i hvert fald hvad vi fornemmer på nogle af de store danske designere som f.eks. Malene Birger. Hendes kollektion var endnu engang i særklasse med smukke klassikere og nytænkende sammensætninger. Farvevalget var primært i elegante sammensætninger, hvor den nude nuance ofte var repræsenteret.

Hele kollektionen havde en elegance og feminin touch over sig, der selvfølgelig også skulle afspejles i neglene.

I samarbejde med makeup og hår afdelingen, fandt key nail artist Line Ahnstrøm, der repræsenterede Essie ved Malene´s show, kombinationen til lokket som så således ud:

1. Start med negleolie. Specielt som model, der ofte får lagt ny lak til alle shows er det særlig vigtigt at give neglene noget fugt og olie, så den hurtigere kan regerer sig og se sund ud.

2. Hernæst lage vi, (nicci welsh nail team), 2 lag af “fill the gap” som er en neglepleje der går ind og udjævner overfladen på din negl, så den farve du ønsker at slutte af med ligger sig smukkest. Vi ønskede en super elegant og feminin nude tone på neglen, dog med en fuld mættede effekt, så man ikke kunne se neglen igennem. Dette opnåede vi ved at bruge Essie´s “fill the gap” først.

 

3. Et lag af “not just a pretty face” som er en varm svag gammel rosa. Den fik et look a la en mannequin hånd som på en mannequindukke. Ikke for malet men alligevel perfekt.

.

4. vi sluttede af med en topcoat det gav looket glans.

 

Tip !

Husk altid at lav tynde fine lag, så din tørringstid holdes nede. Du kan også bruge en quick dry nail enten i sprayform eller som lak udgave, der alle forskynder tørringsprocessen. Min favorit er på spray. De fleste kan købes i Matas eller Sephora og kan se således ud:

_________________________________________________________________________

Dette indslag er skrevet af Line Ahnstrøm fra Nicci Welsh Event Team.

Billederne fra showet er taget af Mikkel Tjellesen

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...