fbpx


Sommerens mest sensuelle scene er fanget i lækre produkter fra MAC med deres forførrende læbestift, Lipglass og neglelak filtreret med glødende Powder Blushes i ferskenfarvet satin og bær pink. Eye Shadow Quads og Powerchrome øjenblyant der giver dig  de eftertragtede slanke og røgfyldte smokey eyes. – en limited edition i en smuk udsmykning af bronze-glowing emballage.

Varmen er på vej med sommerens sensuelle samling af rige, gyldne bronzers og temperaturen stiger stødt med M • A • C Bronzing Powder som lyser de smukke højdepunkter op i vores ansigter, mens deres Bronzing Oil botaniske blanding tilfører huden med fugt. Pro Longwear Bronzing Powder giver en fantastisk glans hele aftenen og Strobe Liquid giver en sexet efterglød.

Vi kan få fingre i sommer kollektionen fra :

Slutningen af maj / begyndelsen af juni 2013 MAC på Internationalt plan

US Online Launch Date – 16 maj 2013 @maccosmetics.com

US Launch Date – 23 maj 2013 hos MAC butikkerne

Af Line Ahnstrøm

info source: specktra.net

photo source: sketchbooksix

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...