fbpx


Vi har været på besøg inde hos MAC på Kongens Nytorv. Vi har et fantastisk samarbejde og relation til MAC og har i den forbindelse været så heldige at de helt ekstra ordinært åbner dørene for vores skønne elver.

Der var linet op med alle deres key produkter som vi fik en grundig gennemgang af deres resident trainer, Michelle Lerchedahl.

Michelle startede sin karriere ved MAC på en af de mindre countere, men har på kun 3 år arbejdet sig op i firmaet og er nu resident trainer sammen med to andre. En resident trainer for MAC står for at undervise alt deres personale i landet og vidergive de informationer og teknikker som kommer fra modeverden, hvilken MAC på verdensplan også er en stor del af. De arrangerer og planlægger alt hvad MAC´s event team laver af både shows, masterclasses og undervisning.
Selv deres Counter Manager, Gry, havde taget sig god tid til at værne om alle elevernes mange spørgsmål og vise dem hvordan man også kan bruge deres produkter til mange forskellige ting end lige den ene man umiddelbart kunne tænke sig.

Vi hørte også lidt om firmaet og hvad MAC står for. MAC er selvfølgelig en arbejdsplads hvor der er meget plads til at udvikle sig og blive dygtigere med sine kreative evner. Men MAC er også et stort internationalt firma som ønsker at sætte fokus på forskellige områder så som H.I.V., miljø forbedringer, og børn i svære situationer. Derfor har de forskellige produkter i deres sortiment hvor alle pengene går til disse organisationer.

Der blev også tid til at kigge efter lidt inspiration til pigernes afgangs shoot som ligger ca 10 dage fremme i tiden. Her er det MAC´s mange flotte facecharts der bliver gennemstuderet.

På de 2 timer vi var derinde nåede vi at høre, se og afprøve næsten alle produkterne:


For vores elever var det som at komme i en kæmpe slikbutik uden opsyn. Så der blev bestemt shoppet igennem. Dog var der lidt nerver på da regningen skulle gøres op, men i det store billede var alle helt oppe og ringe.

Det er altid en fornøjelse at komme på besøg hos MAC.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...